INCIDENT U SANSKOM MOSTU: Psovao Aliju pošto je autom pokosio mladića i devojku na motoru
Foto: Profimedia

Građani ga zadržali

INCIDENT U SANSKOM MOSTU: Psovao Aliju pošto je autom pokosio mladića i devojku na motoru

Bosna i Hercegovina -

SANSKI MOST - Ermin Karić iz Sanskog Mosta još uvek je u šoku, nakon sinoćnje saobraćajne nesreće koja se dogodila u centru grada na Sani, kada je pijani vozač pokupio automobilom Erminovog sina i njegovu devojku koji su se vozili na motoru, posle toga izašao iz automobila i počeo ih vređati na nacionalnoj osnovi.

-Sinoć oko 19 sati moj sin se vozio sa devojkom na motoru lagano, u samom centru grada jer se zna da tu niko brzo ne vozi. Odjednom je ugledao Pasat 4 sivi karavan kako vozi nenormalno brzo i to u njihovoj traci. Moj sin je uspeo nekako malo da se skloni u stranu, ali vozač Pasata je vozio više od 80 km na sat iako je ograničenje 40 i nije ga nažalost uspio izbeći, kaže vidno potreseni Ermin, dodajući:

-Amel i Smaila su odleteli u vazduh i pali na asfalt. Ali, njemu to nije bilo dovoljno, te je izašao iz auta, počeo psovati i njih i građane koji su se tu zatekli. Skinuo je sa sebe majicu na kojoj je pisalo „Četnički ravnogorski pokret“ i znak 4S, bacio na Amela i Smailu i počeo im govoriti: „Ovo je Srbija“, „Ja ovo mogu platiti“, psovao je Aliju, državu. Nakon toga ušao je u auto i pokušao pobjeći, ali nije uspio jer mu je pukla guma. Građani su ga čuvali do dolaska policije.

Sanska policija obavila je uviđaj, a nakon što su iz bolnice dobili izveštaj, nisu zvali dežurnog tužioca na uviđaj.

-Smaila je odmah puštena iz bolnice, zadobila je udarce u rebra i nogu. Moj Amel je zadržan, jer se boje ne daj Bože unutrašnjeg krvarenja. Ne znam ime tog pijanog mladića koji ima nekih 20 godina. Znam da su celi dan pili ispred crkve, neka se slava obeležavala, pevao im je onaj neki pevač Knindža i policija je obezbeđivala proslavu, kaže nam Ermin.

(Patria)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track