SEKS SKANDAL TRESE DOBOJ: Vlasnik lokala mesecima podvodio konobaricu političarima
Foto: Shutterstock

Novi detalji zločina

SEKS SKANDAL TRESE DOBOJ: Vlasnik lokala mesecima podvodio konobaricu političarima

Bosna i Hercegovina -

Stravični slučaj višemesečnog silovanja dobojske konobarice, o kojoj ovaj grad već danima bruji, poprima sve šokantnije razmere, a najnovija saznanja govore da je osumnjičeni Predrag C. nesrećnu ženu podvodio čak i pojedinim političarima!

"Predrag C. ju je podvodio svojim prijateljima, a dešavalo se da je usred noći pozove da dođe u neku kafanu da 'podmiri' njegove prijatelje, preteći joj da će je prijaviti mužu ako odbije", tvrdi jedan od izvora.

Žena koja je prijavila silovanje, po riečima našeg izvora, bila je u "šemi" s uhapšenim Predragom C. i to u vreme dok je radila kao konobarica u jednom kafiću.

"Međutim, na radnom mestu se malo više 'zanela' sa Predragom, pa je zbog nedoličnog ponašanja oterana", otkriva isti izvor.

Navodeći i da postoji dokaz da se jedan dobojski političar sastajao sa konobaricom, ovaj izvor precizira da je reč o porukama koje su pronađene u njenom telefonu.

"U tim porukama taj visokopozicionirani političar joj nudi seks, i to na eksplicitan način. Pošto je dobila otkaz, on joj je posle intimnih trenutaka pomogao i pronašao joj posao u drugom kafiću, čiji su vlasnici njegove stranačke kolege", navodi on.

Sve ovo, kako dodaje ovaj čovek, ne bi izišlo na svetlost dana da muž konobarice nije nešto načuo, a ona je onda prijavila da je silovana.

"Predrag ju je podvodio svojoj ekipi, uz rečenicu: 'Ima jedna dobra konobarica, ja sam bio s njom, hoćeš da je i tebi nabacim?'. On bi je onda, posle pijančenja s njima, pozivao i pokazujući prstom na prijatelje, govorio: 'Sada ćeš biti i s njim, i s njim, i s njim, inače ću sve reći tvom mužu i ode ti glava!'", tvrdi izvor.

On dodaje da je konobarica doslovno bila jako često "angažovana" i da nije bila intimna samo sa jednim politički aktivnim muškarcem, već sa najmanje trojicom.

Iz CJB Doboj su pre nekoliko dana saopštili da su pripadnici Policijske stanice Doboj 1 uhapsili P.C., osumnjičenog za silovanje punoletne ženske osobe i da je usledila kriminalistička obrada. Dan kasnije je potvrđeno da je protiv osumnjičenog podnesen izveštaj i da je nesrećna žena napastvovana više puta, kao i da je on od marta do jula, kako bi je prinudio na seks, upućivao ozbiljne pretnje i njoj i njenoj porodici.

(Nezavisne)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track