(VIDEO) OVO JE NAPADAČ NA BANJALUČKOG BIZNISMENA : Ranko Lukić (49) upucan u dvorištu svoje kuće!
Foto: Printscreen Youtube

policija moli za pomoć

(VIDEO) OVO JE NAPADAČ NA BANJALUČKOG BIZNISMENA : Ranko Lukić (49) upucan u dvorištu svoje kuće!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je video-snimak koji prikazuje napad na Ranka Lukića, biznismena i vlasnika firme "Lukić invest", ispred njegove kuće u naselju Nova varoš

Muškarac sa crvenim kačketom i zavijenom levom rukom ušetao je usred dana u dvorište Lukićeve kuće dok je on parkirao vozilo u garažu. Potom se začula pucnjava u kojoj je banjalučki biznismen ranjen sa tri hica. Napadač se potom odvezao u pravcu ulice Jovana Dučića.

Policija i dalje traga za tim muškarcem, koji je 4. juna ranio Lukića. Lukić, koji je u ovom napadu zadobio dve prostrelne rane u nogu. On je rekao da je ranjen dok je izlazio iz automobila koji je parkirao u garažu. Policija traga za osobom koja je upotrijebila vatreno oružje, ali i sa eventualnim pomagačima.

"Iskreno, u poslednje vreme nisam imao bilo kakve pretnje ili preteće pozive. Ono što znam je da nikome nisam dužan, a da li je, s obzirom na posao kojim se bavim, u pitanju konkurencija, najbolje će pokazati istraga", rekao je Lukić.

Četrdesetdevetogodišnji Ranko Lukić je vlasnik kompanije Lukić invest i član Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Banjaluka. Prema posljednjim informacijama iz UKC RS, zdravstveno stanje mu je stabilno.

(klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track