NEOBIČNA PODRŠKA IZ BANJALUKE: Poslali rakiju i cipele Melaniji Tramp za prvi dan u Beloj Kući
Foto: Profimedia

Poklon

NEOBIČNA PODRŠKA IZ BANJALUKE: Poslali rakiju i cipele Melaniji Tramp za prvi dan u Beloj Kući

Bosna i Hercegovina -

Fabrika obuće iz Banjaluke danas je predstavila dva para cipela posebno pravljena za potencijalnu prvu damu Sjedinjenih Američkih Država - Melaniju Tramp.

Ovoga se dosetio direktor fabrike, a radnici su ideju prihvatili, kako je rekao, vrlo rado. I dok se neki pribojavaju dolaska Trampovih na vlast, u Banjaluci danas su iskazali podršku za potencijalnu prvu damu.

Cipele su, kažu, napravili kako bi iskazali podršku pre svega ženi kakva je Melanija koja je i s "naših prostora", s nadom da će u njihovim cipelama ući u Belu kuću.

"Cipele će biti adresirane na toranj Donalda Trampa. Bele su posebno elegantne i one su namenjene za ulazak u Bijelu kuću, a druge su za svaki dan", rekao je direktor Marinko Umićević.

Naglasio je da je to podrška Melaniji jer "se o njoj mnogo toga lošeg govori", a oni je baš zato žele da je podrže.

"Mi smo stali uz Melaniju jer je ona žena. Ona je majka. Mi ovime želimo da je podržimo", kazao je direktor.

Kako su rekli, Melanija Tramp zna da će dobiti cipele iz Banjaluke.

"Mi smo joj napisali pismo i rekli da svi zaposleni žele da je na taj način podrže. Napisali smo da nam je bilo žao kad su je svi napali. I da je Hilari Klinton tada trebala da stane u odbranu žene. Napisali samo i da se nadamo da će kad dođe na vlast prema nama biti prijateljski nastrojeni. Dosad je bilo neprijateljstvo, nadamo da više neće biti tako", rekli su uz fabrike.

Naglašeno da su cipele rađene od kvalitetnih materijala i s mnogo ljubavi."Dodali smo i zmijanski vez da sve bude ljepše i posebnije. Danas ćemo ih poslati za Ameriku. Gospođa Melanija je oduševljena i obećala je da će nam poslati fotografiju. Rekla nam je da nije očekivala podršku iz Evrope i da je zbog toga posebno srećna. Upakovali smo joj i rakiju s cipelama da joj se nađe", kazali su oni.

(Radio Sarajevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track