NESLAVNA PORODIČNA ISTORIJA: Otac vozača ubice izazvao udes istim automobilom
Foto: Printscreen YouTube/TV1

Sefić pobegao u Srbiju

NESLAVNA PORODIČNA ISTORIJA: Otac vozača ubice izazvao udes istim automobilom

Bosna i Hercegovina -

Dok policijske agencije intenzivno tragaju za 25-godišnjim Sanjinom Sefićem, koji je u ponedeljak veče na pešačkom prelazu automobilom “golf 6” usmrtio studentkinje Selmu Agić (1995) iz Bugojna i Editu Malkoč (1996) iz Bosanske Krupe, BIH mediji saznaju da je isti automobil već bio vinovnik saobraćajnog udesa.

Tada je za volanom bio Sanjinov otac Jasmin. Zbog nanošenja težih telesnih povreda, protiv njega je pred Opštinskim sudom Sarajevo vođen postupak i Jasmin Sefić je oslobođen.Podsetimo, Sefić je, udarivši “golfom 6” Selmu i Editu, nesrećne devojke odbacio 30-35 metara. Selma je preminula na licu mesta, a Edita nešto kasnije u Opštoj bolnici.

Policija je potvrdila da je Sefić prešao granicu i pobegao u Srbiju, a za njim se i dalje traga.Ni crveno svetlo na semaforu u centru Sarajeva niti kišno vreme nisu sprečili Sanjina Sefića da vozi 100 km na sat. Ubio je dve studentkinje i pobegao.

Selma i Edita, Foto: Printscreen/Facebook
Selma i Edita, Foto: Printscreen/Facebook

Nije iznenađenje da je nakon toga iz policije navedeno da je reč o osobi poznatoj zbog počinjenja više krivičnih dela. Primera radi, pre šest godina, kao 19-godišnjak bio je akter pucnjave u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu.

POBEGAO UZ POMOĆ MAJKE?

Majka Sanjina Sefića (25), koji je automobilom usmrtio dve pešakinje u Sarajevu, zove se Jasmina Sefić i zaposlena je u firmi InterEuropa RTC, koja se inače bavi carinskom špedicijom, sazanju lokalni mediji.

Ona je, kako je navedeno i na zvaničnoj veb stranici ove firme, šefica sarajevske podružnice ove firme.

Inače, velike špediterske kuće uglavnom imaju svoje kancelarije na graničnim prelazima, navodi Faktor.ba

PREGAŽENE DEVOJKE ŽRTVE KORUMPIRANE VLASTI: Javnost u BiH poludela kad je saznala ko ih je zgazio!

(Oslobođenje.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja