(FOTO) PUCAO SEBI U GLAVU PA SE OPAMETIO: Bosanski biznismen posle životne drame stao na ludi kamen!
Foto: Printscreen Aura.ba

braćna sreća nikad veća

(FOTO) PUCAO SEBI U GLAVU PA SE OPAMETIO: Bosanski biznismen posle životne drame stao na ludi kamen!

Bosna i Hercegovina -

VITEZ - Jedan od najuspešnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj posle tešte životne drame ponovo se oženio.

Izabranica njegovog srca je Ruža Marinković, Zeničanka koja je donedavno živela u Nemačkoj.

Kako piše portal "aura.ba" oni su se venčali pre desetak dana daleko od očiju javnosti, nakon čega se Ruža morala da se vrati za Nemačku. Juče je sletela na sarajevski aerodrom. Dočekao je presretan i ushićen izabranik njenog srca Pero Gudelj. Umesto u Zenicu, odnosno Vitez mladenci su se zaputili u hotel kod Ibre Mangafića. Uz pesmu, iće i veselje, slavilo se do zore, dodaje pomenuti portal.

Njegova nova izabranica je, navodno, od Pere mlađa desetak godina. Kako "aura.ba" dodaje, i ona ima jedan brak iza sebe, ali se iskazala kao sjajna i pažljiva majka i baka.

Nakon što je djecu izvela na pravi put, posvetila se sebi. Sudbina joj je namenila Peru Gudelja. Slučajno su se sreli i zavoleli. Prema svom suprugu Ruža je izuzetno pažljiva, a on joj se prepustio svim srcem.

Podsetimo, Gudelj je 10. augusta pronađen na lokalnom putu u mestu Krčevina kod Viteza s vidljivim povredama glave, nanesenim vatrenim oružjem. Nakon samoranjavanja, podvrgnut je izuzetno složenom operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju UKCS-a, koji je trajao punih sedam sati, a potom je usledio dvomesečna borba za život. (aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track