PREDAO SE POLICIJI: Uhapšen mladić što je u noćnom klubu jednog druga preklao, a drugog ranio
Foto: Printscreen Fokus.ba

Napravio krvoproliće

PREDAO SE POLICIJI: Uhapšen mladić što je u noćnom klubu jednog druga preklao, a drugog ranio

Bosna i Hercegovina -

Ernad Kadić (34) iz Sanskog Mosta, koji je osumnjičen da je ubio Damira Dulića, (29), predao se policiji u Sanskom Mostu.

Ubistvo se dogodilo u nedelju oko četiri časa iza ponoći ispred diskoteke „Palazzo“ u Sanskom Mostu, kada je Ernard Kadić izbo Dulića i Ersida Skoku (30) takođe iz Sanskog Mosta.

Kadić je Dulića dva puta ubo nožem u vrat, a Skoku je posekao po ruci i tada pobegao. Međutim, juče oko 13 časova Kadić se predao u pratnji svog advokata Suada Šabića. U MUP-u Unsko-Sanskog kantona su potvrdili da kada su policajci stigli ispred pomenute diskoteke da su zatekli povređene dve osobe.

"Dulić je kolima Hitne pomoći prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske kako bi mu se pružila lekarska pomoć. Međutim, mladić je zbog zadobijenih povreda preminuo oko 7.30". pojasnili su u policiji. Prema nezvaničnim informacijama Dulić, Skoko i Kadić se veoma dobro poznaju i u subotu su ceo dan bili zajedno.

"Navodno su u njih trojica u subotu viđeni u više kafana zajedno. Prema prvim informacijama ceo dan su pili alkohol, pa se pretpostavlja da je to kumovalo svađi, a potom i ubistvu", ističe izvor blizak istrazi. Jedan od stanovnika Sanskog Mosta ispričao je da je Dulić živeo u Nemačkoj i da je često dolazio u ovaj grad, odakle je rodom.

"Znam ga kao dobrog momka, koji nikada nije pravio neke probleme. Čuo sam da su u subotu njih trojica bili po kafanama u Sanskom Mostu i da su pili alkohol. Uveče su otišli u diskoteku 'Palazzo' gde su nastavili da piju", rekao je jedan od meštana. Kaže da je čuo da su se unutra počeli žestoku svađu i obezbeđenje diskoteke ih je izbacilo kroz zadnji ulaz u kafić.

U potragu za Kadićem juče je bio angažovan veliki broj policajaca, a obaveštene su i policijske stanice iz gradova u okruženju, kao i Granična policija BiH.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track