TAJNA PLAVOG DUŠEKA NA CVETIĆE: Šokantno otkriće radnika deponije u Trebinju!
Foto: Printscreen Trebinje.info

Kao na filmu

TAJNA PLAVOG DUŠEKA NA CVETIĆE: Šokantno otkriće radnika deponije u Trebinju!

Bosna i Hercegovina -

TREBINJE - Radnici Gradske deponije "Obodina" koji se nalazi u sklopu deponije kod Trebinja, pronašli su u starom dušeku vreću punu evra.

Sve se dešavalo kao na filmu, i nije jasno kako je ušteđevina završila na đubrištu.Zaposleni na deponiji "Obodina" kažu da su primetili vlasnicu starog dušeka kako dva dana dolazi na deponiju tražeći nešto po đubru. Na kraju se obratila upravi, a iz uprave su kontaktirali vozače koji su pre nekoliko dana dovezli otpad na ovu deponiju i pitali ih gde su bacili plavi dušek na cvetiće.

Njen suprug je naime zajedničku ušteđevinu prebacio u dušek, a ona to nije znala i dok nije bio kod kuće spremajući kuću bacila u đubre stari dušek i ne sluteći da je unutra novac. Svi radnici odmah krenuli da traže u moru bačenih stvari na deponiji plavi dušek na cvetiće.

"Kolege koje dovoze kabasti otpad su dovezle su taj dušek, i srećom ga nisu još spalili. U njemu su pronašli i u njemu našli i kesu s novcem. Kako sam znao gde vlasnici stanuju vratio sam im novac", priča Igor Savić, jedan od radnika deponije.

Kada su ga pošteni nalazači vratili kesu sa ušteđevinom, vlasnici su hteli da časte trojicu radnika sa po 150 evra, međutim momci su odbili da ih prime. Vlasnici su kazali da je i to malo koliko su novca vratili nazad. Po Trebinju kruži priča da je u kesi bilo oko 15.000 evra (30.000 maraka), ali to niko osim vlasnika ne zna.

(nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track