BIVŠI PREMIJER RS TEŠKO POVREĐEN: Aleksandar Džombić primljen u bolnicu sa ranama na glavi
Foto: Dado Đilas

Ne zna se uzrok

BIVŠI PREMIJER RS TEŠKO POVREĐEN: Aleksandar Džombić primljen u bolnicu sa ranama na glavi

Bosna i Hercegovina -

Aleksandar Džombić, bivši premijer RS noćas je primljen sa teškim povredama glave u Univerzitetski klinički centar RS (UKC RS).

Nezvanično se saznaje da je Džombić trenutno smešten u šok sobu, a informacija o tome šta se desilo za sada nema.

U CJB Banjaluka o ovome nemaju nikakvih informacija, pa se pretpostavlja da se Džombić sam povredio.

Banjalučka policija saopštila je da povrede koje je zadobio bivši premijer Republike Srpske nisu zadobijene u napadu na njega, odnosno, kako se navodi, "nisu nastale izvršenjem krivičnog dela".

Iz UKC RS je potvrđeno da je u 2:35 časova vozilom Službe hitne pomoći Banjaluka u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu dovezen pacijent A. Dž. (1968), te da je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje.

"Prema rečima dežurnog lekara u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje Voje Vujanovića i glavnog dežurnog lekara na hirurgiji danas, Vladimira Kekovića pacijent A. Dž. je primljen sa dominantnim povredama glave i lica. Odmah po prijemu je zbrinut i urađena je sva dijagnostika", saopštili su iz UKC RS.

Zdravstveno stanje Džombića je trenutno stabilno i svestan je, a ostaje i dalje hospitalizovan kako bi se nastavilo sa dijagnostičkim i terapijskim procedurama.

Portparolka Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je da su pripadnici policije preduzeli sve potrebne istražne radnje, kao i da su obavili razgovore sa svedocima i utvrdili da nema elemenata krivičnog dela, preneli su banjalučki mediji.

(Euroblic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track