TRAGEDIJA NA USKRS: Otac, sin (12) i njihov prijatelj izgoreli u vikendici na jezeru Sniježnica!
Foto: Printscreen Klix.ba

Ostalo samo zgarište

TRAGEDIJA NA USKRS: Otac, sin (12) i njihov prijatelj izgoreli u vikendici na jezeru Sniježnica!

Bosna i Hercegovina -

UGLJEVIK - U požaru koji je sinoć (subota) oko 22 sata izbio u vikendici, koja se nalazi pored jezera Sniježnica kod Teočaka, izgorele su tri osobe.

Nastradali su Sanel poznatiji kao Saša Ibrahimović (41) i njegov dvanaestogodišnji sin Vedin Ibrahimović, i njihov prijatelj Safet Mehić zvani Sajto (50) koji je bio vlasnik izgorjelog objekta.

Očevici kažu kako su požar primetili sa druge strane jezera, ali da zbog nepristupačnosti terena nisu mogli da priteknu u pomoć i gase požar. Kako je objekat bio od drveta, vatrena stihija ga je „progutala“ za kratko vreme.Prema rečima ribočuvara na jezeru Sniježnica, Huse Hasanovića, pretpostavlja se da su nastradali spavali kada je izbio požar i da su se najverovatnije, ugušeni dimom a zatim izgoreli.

Sanel Saša Ibrahimović i njegov sin Vedin živjeli su u Srednjoj Trnovi kod Ugljevika. Saša je tokom rata bio istaknuti borac i pripadnik interventne jedinice 255. Iza njega su ostala još dva sina, jedan sedmi razred, a drugi deveti, koji školu pohađaju u Teočaku.

Safet Mehić je rodom iz Teočaka, a živeo je u Bijeljini. Bio je vezan za rodni kraj zbog ćčega je sagradio vikendicu pored Sniježničkog jezera, u mestu Here, gde se često odmarao uz ribolov.

Službenici Policijske stanice Teočak i OKP Kalesija zajedno sa tužiocem i inspektorima su na terenu, vrše uviđaj i uzimaju potrebne izjave. Ugljenisana tela unesrećenih su i dalje na licu mesta. Od objekta u kome su tri osobe nastradale ostalo je samo zgarište.

(Radio Glas Drine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track