PORODIČNA TRAGEDIJA KOD BIJELJINE: Muškarac (70) zaklao suprugu (63), pa se obesio
Foto: Printscreen Klix.ba

Zbog bračne svađe

PORODIČNA TRAGEDIJA KOD BIJELJINE: Muškarac (70) zaklao suprugu (63), pa se obesio

Bosna i Hercegovina -

U bijeljinskom naselju Mala Obarska E.B. (70) ubio je kuhinjskim nožem suprugu S.B. (63), a zatim izvršio samoubistvo vešanjem u dvorištu porodične kuće, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Porodična tragedija se dogodila u 10.20 časova, a prema nezvaničnim informacijama u pitanju su supružnici Satka i Elez Bišanović.

Portparolka Policijske uprave Aleksandra Simojlović rekla je da je policija obaveštena o samoubistvu muškarca, a izlaskom na teren i obezbeđenjem lica mesta u porodičnoj kući pronašli su telo žene.

Obdukcijom je konstatovano da je čovek ubio ženu, najverovatnije kuhinjskim nožem, a nakon toga izvršio je samoubistvo vešanjem. Policija navodi da su predmeti i tragovi izuzeti sa lica mesta i biće poslati na veštačenje.

Dugogodišnje bračne razmirice najverovatnije su dovele do ove tragedije, izjavio je dežurni tužilac Aleksandar Radan. Rekao je da je o motivima rano govoriti, jer je istraga u toku, ali, prema još nepotvrđenim informacijama, supružnici su dugo godina imali bračne razmirice.

On je dodao da je reč o starijem bračnom paru koji je živeo od poljoprivrede.

(RTRS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja