TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VIŠEGRADA: Užička porodica autom sletela u Rzav, jedna ćerka poginula, druga povređena
Foto Profimedia, Foto: Foto Profimedia

Nesreća

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VIŠEGRADA: Užička porodica autom sletela u Rzav, jedna ćerka poginula, druga povređena

Bosna i Hercegovina -

Devojka (34) čiji su inicijali V.S. preminula je jutros od posledica povreda koje je zadobila kada je automobil u kojem je bila sleteo u kanjon reke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, dok su njeni otac, majka i sestra povređeni.

"Devojka je preminula jutros oko 3.30 časova u Univerzitetskoj bolnici u Foči gde se nalazi i njena majka koja je u stabilnom stanju", rekla je potrparol Policijske uprave Foča Svetlana Govedarica za Srnu, prenose Nezavisne novine.

Prema njenim rečima, druga devojka (V.I.) zbog težine povreda prevezena je iz užičke bolnice u Beograd na lečenje, dok je otac (V.Đ) stabilnog zdravstvenog stanja i nalazi se u bolnici u Užicu.

U policiji navode da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 21.00 čas kada je automobil "Ford fokus" sleteo u reku sa magistralnog puta Vardište-Višegrad.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o porodici iz Užica, poreklom iz Republike Srpske.

Odmah po prijavi da je vozilo sletelo u kanjon na lice mesta izašli su svi policijski službenici Policijske stanice Višegrad, vatrogasci i Hitna pomoć, a u izvlačenju su pomogli i građani koji su bili u blizini.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track