FILMSKA HAJKA U SARAJEVU: Lopov pokušao da ukrade kola direktora banke sa decom u njima, nije računao na njegovu hrabrost
Foto: Beta

srećan kraj

FILMSKA HAJKA U SARAJEVU: Lopov pokušao da ukrade kola direktora banke sa decom u njima, nije računao na njegovu hrabrost

Bosna i Hercegovina -

Ispred sarajevskog hotela Holidej in u subotu veče odvijala se prava dramam kada je, za sada nepoznata osoba, pokušala da otme automobil "

"audi" A6, a koji je vlasništvo generalnog direktora jedne banke.

Naime, direktor banke parkirao se ispred hotela i, prema izjavama očevidaca, izašao iz auta da uzme nešto iz gepeka. Automobil, u kojem je bilo dvoje dece, ostao je upaljen.

U tom momentu, zasad nepoznati muškarac uleteo je, seo za volan i zgazio gas. Ali direktor je skočio je na auto u pokretu. Lopov je vozio nekoliko metara dok nije postao svestan da su deca iza njega, a onda je zakočio i pobegao u nepoznatom pravcu.

Vlasnik vozila je bio sav krvav, ali presrećan što je spasao decu.

"Najverovatnije da je vlasnika automobila neko pratio sa namerom da ukrade auto, i kada se ovaj parkirao, lopov je uletio u vozilo. Lopov ili više njih, verovatno, nisu znali da su deca u autu", tvrdi izvor koji je dobro upućen u istragu.

"O ovom slučaju je obavešteno je Tužilaštvo KS i pripadnici MUP-a KS. Tužilaštvo je obavešteno, a policija poduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se rasvetlio ovaj slučaj", tvrdi Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS.

Kurir.rs/Avaz.va

Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track