RUTINSKO HAPŠENJE IZMAKLO KONTROLI: Trojica policajaca nastradala od pijanog Bosanca
Foto: Profimedia0003388616

delovalo je lako

RUTINSKO HAPŠENJE IZMAKLO KONTROLI: Trojica policajaca nastradala od pijanog Bosanca

Bosna i Hercegovina -

Trojica policijskih službenika iz Bijeljine zadobila su povrede kada ih je napala osoba L.B., koja se opirala hapšenju.

Policajci su, 7.jula, zaustavili vozilo švedskih registarskih oznaka, kojim je upravljao H.P., dok je na mestu suvozača bio A.Đ., a putnik je bio L.B.. Prethodno su dobili prijavu da ove osobe u ugostiteljskom objektu u Bijeljini učestvovale u narušavanju javnog reda i mira.

Tokom legitimisanja L.B. je počeo da verbalno napada policijske službenike, nakon čega je jednom pokidao epolete, pocepao košulju i naneo povrede u predelu stomaka i ruke.

Prilikom hapšenja ove osobe još dvojica policajaca su zadobila povrede ruku i ramena, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Pregledom lekara, kod sve trojice policijskih službenika konstatovane su lakše telesne povrede. Osim L.B., koji je imao 1,85 g/kg alkohola u organizmu, uhapšen je i A.Đ, državljanin Srbije, zbog ometanja policijskih službenika u vršenju Dužnosti, a kome je izmereno 1,09 g/kg alkohola u organizmu.

Protiv uhapšenih će biti podnesen izveštaj nadležnom tužilaštvu zbog krivičnih dela sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje i ometanje javnog organa u vršenju javnih funkcija.

Kurir.rs/Vijesti.ba

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić sa 600.000 evra hteo da ućutka Velimira Ilića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track