OVO NEMA NI NA FILMU: Sarajlija pucao na navodnog ženinog  ljubavnika, u begu izazvao sudar, pa napao policajce
Foto: Profimedia0003388616

Uviđaj u toku

OVO NEMA NI NA FILMU: Sarajlija pucao na navodnog ženinog ljubavnika, u begu izazvao sudar, pa napao policajce

Bosna i Hercegovina -

Aldin Džaltur (38) iz sarajevskog naselja Hrasnica trenutno je na kriminalističkoj obradi u MUP-u Kantona Sarajevo, nakon pravog haosa koji je izazvao jutros na Ilidži.

Džaltur je uhapšen danas u Hrasnici nakon dramatične potere koja je usledila nakon što je pucao iz pištolja na parkingu ilidžanske Termalne rivijere.

Sve je započelo jutos oko 9.45 sati, kada je on pucao u pravcu automobila muškarca, za kojeg je navodno sumnjao da ga supruga sa njim vara. Ispostavilo se, međutim, da to uopšte nije bila ta osoba na koju je ciljao.

Odmah nako toga, Džaltur se dao u beg prema naselju Otes. Došavši u blizinu podvožnjaka u Barskoj ulici, ispred sebe je na putu udario u automobil BMW. Potom je izašao iz vozila i sukobio se sa vozačem BMW-a, želeći da mu otme auto. Vozača je udario pesnicom i razbio mu arkadu.

U tom trenutku, sasvim slučajno, naišli su pripadnici sarajevske kriminalističke policije, koji su bili na putu ka poslu. Videvši dva vozila i krvavog vozača BMW-a kako leži, istražitelji su su zaustavili auto i istrčali da pomognu, misleći da se radi o saobraćajnoj nesreći.

Džaltur je tad iskočio iza vozila i uperio pištolj inspektoru u glavu. Držeći ga tako na nišanu, uskočio je u svoje vozilo, kojim je potom udario u policijsko vozilo, a zatim nastavio da beži. Ne želeći da dovode u opasnost živote građana u naseljenom mestu, policajci su ga pustili da pobegne, obavestivši o tome patrole na terenu.

Džaltura je policija konačno sustigla u blizini zgrade u kojoj stanuje, u ulici Igmanskog bataljona u Hrasnici, gde su ga izvukli iz vozila i uz upotrebu sile, uhapsili.

(Foto: Profimedia/Ilustracija)

(Kurir.rs/slobodnabosna.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Šokantno! Zaštitnik građana ima striptiz-klub? Pogledajte šta nam je on rekao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track