Najnovije vesti

PITALI SU EKS-JUGOSLOVENE: DA LI BISTE ŽELELI DA SE PONOVO NAPRAVI SFRJ: Rezultati su izvesni, ali procenat odgovora DA šokirao je sve!
Foto: printscreen vijestiizregije.info

PITALI SU EKS-JUGOSLOVENE: DA LI BISTE ŽELELI DA SE PONOVO NAPRAVI SFRJ: Rezultati su izvesni, ali procenat odgovora DA šokirao je sve!

Bosna i Hercegovina

Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija bivša je jugoslovenska država koja je postojala od kraja Drugog svetskog rata, do početka devedestih godina dvadesetog veka

Bila je to socijalistička država koja obuhvatala teritorije današnjih nezavisnih država Srbije, Hrvatske, Bosne i Herecegovine, Makedonije, Slovenije i Crne Gore.

Mnogi su mišljenja kako se pre živelo bolje, kako su svi imali posao i stan, niko nije bio gladan, postojala je socijalna sigurnost, jednakost, snimali su se bolji filmovi, sportisti postizali svetske rezultate i svi su bili srećni i zadovoljni. Na pitanje DA LI BISTE GLASALI ZA UJEDINJENJE SVIH DRŽAVA REGIONA U NOVU JUGOSLAVIJU? odgvorili su sledeće: DA, pre je sve bilo bolje 4732 / 76.96% NE, ne bih ništa menjao 1078 / 17.53% Političarima ne odgovara ujedinjenje 339 / 5.51%

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

U Srbiji parastos, u Hrvatskoj slavlje! Rane od operacije Oluja i dalje bole

(Novi.ba)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...