Najnovije vesti

ZBOG DEVOJAKA U DOBOJU RADILE ČAKIJE: Četiri mladića rešavala ljubavne probleme tučom u kojoj su svi izvukli deblji kraj!
Foto: Vikipedija

izbegnuta tragedija

ZBOG DEVOJAKA U DOBOJU RADILE ČAKIJE: Četiri mladića rešavala ljubavne probleme tučom u kojoj su svi izvukli deblji kraj!

Bosna i Hercegovina

Devojke i ljubavni problemi, najverovatniji su razlog tuče koja se nešto iza ponoći dogodila na lokalnom putu u naselju Grapska kod Doboja. U tuči su korišćene pesnice, sprej, letve i čakija.

 

Sudarile su se dve grupe. Jednu grupu su činila dvojica maloletnika, 17-godišnjaci iz Doboj Istoka, a drugu M.H. (21) i A.H. (20) obojica iz Grapske.

 

Četvorka se, prema informacijama iz PU Doboj, putem Fejsbuka dogovorila da ljubavne probleme zbog devojaka riješe "oči u oči" i to na lokalnom putu u Grapaskoj, tačno u 24 sata, ali je “sudar” kasnio 25 minuta.

 

Poslije kraće prepirke započela je tuča između sedamnaestogodišnjaka iz Doboj Istoka i Grapšćaka.

Tom prilikom, jedan od maloljetnika je M.N. i A.H. poprskao "suzavcem", na što je M.H. iz džepa izvadio tzv.preklopni nož (čakija) pa je maloletnika ubo u donji deo leđa.

 

U ovoj zakazanoj tuči svi akteri su povređeni. Na zahtev ubodenog maloletnika, koji je zadobio teške telesne ozljede, on je nakon što mu je ukazana pomoć u dobojskoj bolnici, prebačen na UKC u Tuzli, a pomoć je ukazana i M.H. i A.H., dok se stepen povreda drugog maloletnika ne zna, jer nije dostavio lekarski nalaz.

 

Protiv M.H. će biti podnet izveštaj Okružnom tužilaštvu Doboj zbog krivičnog djela “teška telesna povreda”, a i protiv ostale trojice učesnika u ovom događaju će biti pokrenute zakonom predviđene mere.

 

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Vikipedija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandal! Autističnom dečaku Er Srbija nije dozvolila da leti!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...