TUČA KOD TREBINJA: Policija našla samo zapaljen automobil, svi učesnici pobegli!
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

U NASELJU LASTVA

TUČA KOD TREBINJA: Policija našla samo zapaljen automobil, svi učesnici pobegli!

Bosna i Hercegovina -

U naselju Lastva pored Trebinja došlo je do tuče čiji je epilog jedno ili više povređenih lica, a zapaljen je i jedan putnički automobil.

Kako je saopšteno iz PU Trebinje, Policijska stanica Trebinje je 28. avgusta 2017. godine, oko 19:30 časova, primila anonimnu prijavu da se na Željeznom mostu, Grad Trebinje tuče više lica.

foto: Avaz.ba

“Na lice mesta je upućena patrola Policijske stanice Trebinje i Jedinice za podršku Trebinje. Na licu mesta je zatečeno jedno putničko vozilo koje je zahvaćeno plamenom, a koji je likvidirala vatrogasna jedinica Lastva.”, kaže se u saopštenju PU Trebinje i dodaje da nakon što je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, on je naložio je da se lice mesta obezbedi, te, da se u jutarnjim časovima, 29. avgusta 2017. godine izvrši uviđaj, da se utvrde sve okolnosti i na taj način proceni da li ima elemenata krivičnog dela.

Pema rečima Dragana Paranosa, komandira Vatrogasne jedinice Latva koji su ugasili automobil, dojavu da gori automobile u Lastvi dobili su od kolega iz Trebinja.

"Sinoć oko 19 časova i 20 minuta pozvale su nas kolege iz Trebinja, da gori automobil na mostu između Lastve i Grančareva. Radi se o lokalnom putu. Na lice mj+esta izašli smo nas četvorica sa dva vozila. Zatekli smo vozilo +u plamenu. Ugasili smo vozilo odmah i požar se nije proširio. Ubrzo su došli i pripadnici policije stanice iz Trebinja i jedinice za podršku. Mi u prvom momentu nismo ni znali šta se dešava, a onda su nam oni rekli da je došlo do tuče i da je zapaljeno vozilo”, izjavio je Paranos.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Ko postavlja bombe na Vračaru?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track