(VIDEO) BRAT ALDINA MULIĆA KIVAN NA SPASILAČKE SLUŽBE: Mi smo našli telo, nismo odustajali!
Foto: Youtube/Printscreen

PRONAĐEN POSLE 28 DANA

(VIDEO) BRAT ALDINA MULIĆA KIVAN NA SPASILAČKE SLUŽBE: Mi smo našli telo, nismo odustajali!

Bosna i Hercegovina -

Telo Aldina Mulića nešto posle 14 sati na ušću reke Miljacke u Bosnu pronašao je njegov brat Armin Mulić, zajedno sa članovima porodice i prijateljima.

To je i potvrdio brat nestalog mladića.

"Ne dozvoljavamo nikome od službenika Federalne uprave Civilne zaštite da priđe. Mi smo ga pronašli, nijedan dan nismo odustajali. Tu smo pored njega i mi ćemo ga izvući", kazao je Armin Mulić.

foto: Youtube/Printscreen

Prema njegovim rečima, porodica nikada nije odustala od potrage i svaki dan su pretraživali Miljacku nizvodno, ne bi li pronašli Aldinovo telo.

"Juče smo ovuda prolazili, ali tela nije bilo. Danas nas je deset bilo u čamcu i našli smo ga. Zahvalan sam mojoj braći i ostalima koji su svaki dan bili uz mene. Sve smo odmah javili policiji. Neću dozvoljavati da se u ovo uključuje FUCZ jer su oni bili obustavili potragu", kazao je brat stradalog mladića.

Aldin Mulić (28) i Irhan Fočo (24) pre 28 dana upali su u Miljacku u naselju Malta, a nakon toga pokrenuta je intenzivna potraga u kojoj su učestvovali pripadnici Civilne zaštite i GSS-a, vatrogasci, policija i psi tragači.

Dan kasnije je u reci Bosni kod Visokog pronađeno i identifikovano telo Irhana Foče.

Kurir.rs/Faktor.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja