KAD ROMEO KRENE U PLJAČKU: Službenica u banjalučkoj banci nije verovala šta je snašlo
Foto: Profimedia

šok

KAD ROMEO KRENE U PLJAČKU: Službenica u banjalučkoj banci nije verovala šta je snašlo

Bosna i Hercegovina -

Svedoci pljačke poslovnice "Rajfajzen“ banke u Dervišima kod Banjaluke prisustvovali su nesvakidašnjoj sceni – jedan od razbojnika se nabacivao radnici i govorio joj da je lepotica i lutka, te da je voli najviše na svetu.

Na suđenju osumnjičenima za krađu više od dva miliona konvertibilnih maraka u Banjalučkom Okružnom sudu, svedok tužilaštva Damir Čivčija ispričao je da je 6. jula 2009. godine, kada je opljačkana banka, radio u agenciji "Alarm vijest“ i da je bio angažovan na obezbeđenju te poslovnice.

“Pričao sam sa kolegom kada se naglo ispred poslovnice zaustavio sivi „audi A8“ iz kojeg su izašla dva maskirana lica koja su zatim ušla u banku i rekla da je pljačka i da legnemo. Stisnio sam "panik taster“. Jedan je preskočio pult i krenuo da kupi novac, dok je drugi prišao meni i tražio da mu dam pištolj, međutim ja ga nisam imao”, ispričao je Čivčija.

Rekao je da kasnije u poslovnicu ušao i treći razbojnik, ali da ih nije dobro vidio jer je ležao na podu.

“Nisu nam direktno pretili. Kada su krenuli da izađu jedan od razbojnika je koleginici Saneli rekao: Nemoj se boati, ljepotice, volim te najviše na svetu”, ispričao je Čivčija.

Kurir.rs/CdM

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) INSTANT PRAVDA! Oteli ženi pare sa bankomata, a onda se pojavio razorni osvetnik!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track