(FOTO) EVO KAKO JE BOSANKA OSTALA BEZ LOTO PREMIJE: Njena kokoška je imala dobitnu kombinaciju, ali je ona nije poslušala!
Foto: Avaz.ba/D. Stojnić

ZLATNA KOKA, ALI STVARNO

(FOTO) EVO KAKO JE BOSANKA OSTALA BEZ LOTO PREMIJE: Njena kokoška je imala dobitnu kombinaciju, ali je ona nije poslušala!

Bosna i Hercegovina -

Dosta Komljenović, meštanka Ćele kod Prijedora, ima kokošku koja je snela jedno čudno jaje, a zahvaljujući njemu mogla je čak da dobije pozamašan iznos na lutriji!

Da jeste, dobro bi popravila svoj kućni budžet, a kokošku, koju odmila, zbog ćube na glavi, zovu kaporka, pošteno nagradila.

"Za nju samu bih napravila kokošinjac. Da uživa", šali se Dosta, koja jaje, na čijem su vrhu brojevi, ljubomorno čuva i pokazuje zainteresovanima.

Naime, na vrhu jajeta bilo je nešto išarano. Pokušala je to da očisti, ali nije išlo. Onda je ugledala brojeve.

foto: Avaz.ba/D. Stojnić

"Bilo ih je šest i lepo su mogli da se razaznaju, trojka, devetka, šestica... Nazvala sam sina i ispričala mu šta sam našla. Niko od nas nije sujeveran, ali sam poslušala savet i odigrala loto. Suprug je uplatio listić, ali običnu kombinaciju. Još je dodao četvorku i, nažalost, nisam ništa dobila", govori Dosta.

Na to je potpuno zaboravila da bi nekoliko dana posle brojevi s jajeta bili izvučeni u džekpotu. I nije bilo dobitnika.

"Nije mi bilo lako kad sam to videla, ali šta da se radi, idemo dalje. Redovno ćemo igrati istu ovu kombinaciju pa ko zna, možda nam se i posreći, a možda kaporka snese još jedno jaje s novim dobitnim brojevima. Čuda se ipak dešavaju", s osmehom kaže Dosta.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba/D. Stojnić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBI OPET ŠVERCUJU KOKAIN NA ZAPADU! Hapšenja u Grčkoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track