UŽAS KOD KLADNJA: Manijak upao ženi u štalu i silovao kozu
Foto: Reuters / Dinuka Liyanawatte

traga se za bludnikom

UŽAS KOD KLADNJA: Manijak upao ženi u štalu i silovao kozu

Bosna i Hercegovina -

Monstruozni čin šokirao je meštane Tuholja, malog sela u BiH, desetak kilometara udaljenog od Kladnja kada je za sada nepoznata osoba razvalila vrata na štali jedne meštanke i bludničila nad jednom od njenih desetak koza.

"Kada sam došla do štale, primetila sam da su vrata razvaljena. Ušla sam i videla da su pregrade razbacane. Koze su se uznemirile, počele da skaču i odmah sam znala da nešto nije u redu. Potom sam ugledala kapu, upaljač i neku smesu nalik biberu. Pogledam jednu od koza, vidim da je sva otekla i shvatila sam odmah što joj je učinjeno. Ne znam kako, ali nečim je morao da povredi jadnu životinju" ispričala je za avaz.ba Advija Mehmedović u čijoj se štali dogodio šokantan zločin.

Odmah je obavestila policiju koja je obavila uviđaj a pozvani su i veterinari iz Kladnja koji su pregledali nesretnu životinju i potvrdili da je silovana.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona potvrdili su da im je ovaj slučaj prijavljen u nedjelju, 1.aprila, a sa slučajem je upoznato i Tužilaštvo.

Kurir.rs / Avaz.ba

Foto: Reuters / Dinuka Liyanawatte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track