CELO JAJCE TRAŽI DOBITNIKA MILIONSKOG DŽEKPOTA: Voleli bismo da je iz našeg sela, pa da nam asfaltira put!
Foto: Avaz.ba

VEŠTO SE KRIJE

CELO JAJCE TRAŽI DOBITNIKA MILIONSKOG DŽEKPOTA: Voleli bismo da je iz našeg sela, pa da nam asfaltira put!

Bosna i Hercegovina -

Celo Jajce i dalje traži srećnog dobitnika džekpota i novopečenog milionera.

Kada je u petak, 13. aprila, u 15. redovnom kolu igre TV Bingo 15 od 90 izvučen džekpot, što je dobitniku donelo 1.098.732 marke (oko 60 miliona dinara), utvrđeno je samo da je srećni listić uplaćen u ulici Hrvoja Vukčića Hrvatinića bb u Jajcu.

Kada se saznalo da najveći džekpot osvojen u istoriji ove igre odlazi u Jajce, u ovom gradiću nastala je prava uzbuna, jer svi žele da znaju ko je dobitnik.

Prema prvim saznanjima i čaršijskim pričama, on je iz jajačkog sela Biokovina, udaljenog oko sedam kilometara od centra grada.

Novinarske ekipe posetile su juče ovo selo. Salih Škiljan kazao je da je u vanrednom kolu binga 2011. godine dobio deseterac koji je iznosio 3.000 maraka.

Salih Škiljan
Salih Škiljanfoto: Avaz.ba

"Skoro svake sedmice igram bingo i u ovom kolu mi je nedostajao sam jedan broj da dobijem deseterac. Iz medija i čaršijskih priča saznao sam da se milioner krije u našem selu, ali niko ne zna o kome se radi", kaže Škiljan.

Nije bio srećan zbog nove informacije koja se juče proširila gradom da novopečeni milioner živi u naselju Lučina.

"Čuo sam i to. Ali, voleo bih da taj dobitak završi u našem selu, pa bi možda neki hair učinio, da nam asfaltira ovo malo makadama što je ostalo", govori on.

U ovom planinskom selu nadomak Jajca Škiljan je najčešće prezime.

"Ja sam čuo da je dobitnik neki Škiljan, a više od pola sela nosi to prezime, tako da je teško reći o kome bi se moglo raditi. Bio bih presrećan da je to zaista neko iz našeg sela", govori Hakija Škiljan.

Meštani se nadaju da će se otkriti kome se sreća osmehnula iz njihovog sela.

"Priče kruže, ali niko još ne zna o kome se radi. Još se krije taj srećković, ali ništa se ne može večno kriti", kaže Redžifa Husić.

U "Lutriji BiH" u Jajcu ne žele da iznose detalje o srećnom dobitniku. Samo su kratko rekli da je listić kupljen u sredu, 11. aprila, oko 10 sati.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track