ZENIČANIN ŽIVI U PAKLU SUMNJE: Oca mi je u Norveškoj ubila njegova nevečana supruga zbog loto dobitka, a ovo je glavni dokaz
Foto: Profimedia

traži pravdu

ZENIČANIN ŽIVI U PAKLU SUMNJE: Oca mi je u Norveškoj ubila njegova nevečana supruga zbog loto dobitka, a ovo je glavni dokaz

Bosna i Hercegovina -

Zeničanin Amel Hamzić sumnja da je njegov otac Fahrudin ubijen u Norveškoj, a sve zbog nedavnog dobitka na lotou i imovine koju poseduje.

Kako je za Dnevni avaz ispričao, iza svega bi mogla da sttoji njegova nevenčana supruga Ema, koja ga nije obavestila o iznenadnoj očevoj smrti, piše Večernji.ba.

"Otac je duže vreme živeo u Norveškoj. Imao je nekih problema s kostima, zbog čega je pio lekove. Međutim, odjednom ja dobijam informaciju od rođake kojoj se javila njegova nevenčana supruga da je preminuo od infarkta", objašnjava Hamzić.

On je 22. aprila, kada je saznao za očevu smrt, bezuspešno pokušavao da stupi u kontakt sa njegovom nevenčanom suprugom da bi dobio smrtovnicu i tako saznao datum sahrane.

Posebnu sumnju na priču o smrti oca Fahrudina, koji je kasnije ime promenio u Filip Antonio Vestol, daje činjenica da je dobio na lotu osam miliona i 400.000 kruna (više od 850.000 evra), a, pored toga, imao je još imovine. Od trenutka dobitka na lotou prekinut je svaki kontakt s njim.

Nevenčana supruga, tvrdi Hamzić, nakon toga je koristila očev Fejsbuk. "Rekla je da loše utičemo na njega i da ćemo zbog toga prekinuti kontakt. Osim toga, zbog načina na koji nam je javljeno da je preminuo, ali i da se krije datum sahrane i još mnogo detalja, moja porodica i ja sumnjamo da je ubijen, odnosno otrovan! Tražili bismo obdukciju, ali svi kontakti su nam ukinuti", naglasio je Hamzić.

Ne krije da s ocem nije imao dobar odnos, ali su bili u redovnom kontaktu. Kod njega je, o čemu svedoče fotografije, bio 2014. godine, a godinu kasnije otac je dolazio u BiH.

Hamzić veruje da je njegov otac možda ostavio i testament koji bi otkrio mnogo detalja. "Mislim da je mogao da ostavi testament u kome bi saznali dosta stvari. Međutim, sve i ako ju je ostavio, mi ne možemo doći do nje. Ta žena s kojom je živeo mogla je i uništiti", smatra Hamzić.

Amelu dodatne sumnje daje informacija koju je dobio od očeve nevenčane supruge dok su još bili u kontaktu da je Fahrudin izrazio želju da se kremira.

"Odjednom je počela i priča o kremiranju. Iskreno, sumnjam da je moj otac to želeo. To mi, takođe, daje sumnju da se neke stvari žele prikriti ili da se na taj način želi da sprečiti da se danas, sutra dokažu neke stvari", rekao je on za Avaz.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track