FOČANIN OGNJEN SNIMIO BLISKI SUSRET SA MEDVEDOM: Tako blizu mu nikad niko nije prišao! (VIDEO)
Foto: Facebook/Ognjen Miličević

u prašumi

FOČANIN OGNJEN SNIMIO BLISKI SUSRET SA MEDVEDOM: Tako blizu mu nikad niko nije prišao! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Poznati fočanski planinar Ognjen Miličević imao je "bliski" susret sa medvedom u prašumi Perućica, a sve je zabeležio kamerom.

Snimak je podelio na Fejsbuku uz poruku: "U životu se čuvajte prijatelja, a ne životinja", što je izazvalo pravu salvu reakcija i komentara.

"Bio sam na svega nekoliko metara od medveda, tako blizu mu nikad niko nije prišao. U tom momentu me 'spucao' adrenalin i hteo sam skroz da mu priđem. Tek me kasnije malo strah uhvatio kad se sve završilo, kad sam razmislio šta se moglo desiti da je krenuo na mene. Srećom nije", kazao je.

Dodaje da u prašumi ima veliki broj medveda, ali da je ovo njegov prvi susret. Ranije je sličan susret imao sa vukom, na svega nekoliko metara, ali tad kod sebe nije imao telefon da to zabeleži.

Inače, 30-godišnji Ognjen radi kao skiper u poznatom rafting kampu "Hajlender" u Bastasima kod Foče, a rekreativno se bavi planinarenjem, brdskim biciklizmom, lovom, ribolovom i voli sve što je vezano za prirodu i zdrav život.

Miličević je odranije poznat kao jedan od najboljih promotera prirodnih lepota u okolini Foče, obožava planinske vrhove, prašumu Perućicu, planinska jezera i druge lepote, uživa u biciklističkim turama Nacionalnog parka Sutjeska, prelepim pejzažima i vidikovcima, a video pokazuje da očito uživa i u susretu sa životinjima od kojih bi mnogi bežali "glavom bez obzira".

Kurir.rs/Klix.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track