BRAČNI PAR IZREŠETAN U BANJALUCI POZNAT I PO DRUŽENJU SA SRPSKOM ESTRADOM: Nema dela tela u koji Šijan nije pogođen, a ženino stanje i dalje neizvesno!
Foto: Facebook

ISTRAGA

BRAČNI PAR IZREŠETAN U BANJALUCI POZNAT I PO DRUŽENJU SA SRPSKOM ESTRADOM: Nema dela tela u koji Šijan nije pogođen, a ženino stanje i dalje neizvesno!

Bosna i Hercegovina -

Banjalučka policija saslušala je nekoliko desetina osoba zbog sumnje da imaju veze sa ubistvom Damira Ostojića Šijana (42) i ranjavanjem njegove supruge Sanje Jošić (40) u četvrtak u tom gradu.

Kako su preneli mediji iz Bosne i Hercegovine, izvori iz istrage otkrili su da se istraga vodi u nekoliko pravaca, kao i da je na otkrivanju motiva i ubice angažovan veliki broj policajaca.

- Proverava se svaki trag koji bi mogao dovesti do ubice, koji je pokazao veliku upornost. Nema dela tela u koji Šijan nije pogođen, izrešetan je po glavi, stomaku, grudima, rukama i nogama - rekao je izvor upućen u istragu.

Šijanova supruga Sanja Jošić, koja je ranjena u ruke, noge, grudni koš i lice, oporavlja se u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

- Ona je trenutno svesna i stabilna, ali su sve prognoze u vezi s njenim zdravstvenim stanjem preuranjene - naveli su iz ove ustanove.

Podsetimo, njih je napadač sačekao najverovatnije skriven iza drveta i ispalio rafal u njih kad su naišli džipom. Inače, ovaj bračni par poznat je u Banjaluci jer je Šijan držao kafić. Družio se i s ljudima sa estrade.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track