Najnovije vesti

SARAJEVO SE PITA KO JE SREĆNI DOBITNIK KOJI JE PREKO NOĆI POSTAO MILIONER: Ljudima treba vremena da dođu sebi, čekamo ga da se javi!
Foto: Avaz.ba

srećna kombinacija brojeva

SARAJEVO SE PITA KO JE SREĆNI DOBITNIK KOJI JE PREKO NOĆI POSTAO MILIONER: Ljudima treba vremena da dođu sebi, čekamo ga da se javi!

Bosna i Hercegovina

Sarajlija koji je u subotu uveče u igri superloto osvojio neverovatnih 1.092.973,90 KM, još se nije javio "Lutriji BiH" kako bi preuzeo osvojeni novac.

Zna se samo da je listić uplaćen dan pre izvlačenja u Alipašinoj ulici na Ciglanama u 9.12 sati i da je srećni dobitnik odigrao šarenicu od deset kombinacija u iznosu od pet maraka.


Sedma kombinacija brojeva na odigranoj šarenici igraču je donela milionski dobitak. Kombinacija brojeva bila je 2, 16, 26, 32, 37 i 42.

 

Kako kaže Nedim Hamzić iz "Lutrije BiH", dobitnici viših iznosa uglavnom sačekaju nekoliko dana pre nego što se jave da preuzmu novac.


"Krajnji rok je 30. oktobar. Inače, nikad se nije desilo da se dobitnik javi već narednog jutra. Uglavnom prođe sedam, deset ili čak 15 dana", govor Hamzić.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

On dodaje da su dobitnici velikih suma skoro uvek oprezni kako će osvojeni novac potrošiti.

 

"Mnoge od njih sam upoznao i kroz razgovor s njima saznao da sačekaju nekoliko dana kako bi se posavetovali s porodicom šta će uraditi s tolikim iznosom. Neki obilaze banke i raspituju se kako da polože novac, a desi se i da neki svoj dobitak brzo potroše", ističe Hamzić.


Većina igrača doživi pravi šok kada sazna da će na računu uskoro imati šestocifreni ili petocifreni iznos.

 

"Ljudima treba vremena da dođu sebi. Znam dosta dobitnika koji dođu kod nas i tresu se, a osvojili su dosta niži iznos od ovog sadašnjeg dobitnika", dodao je Hamzić.


"Očekujemo svaki dan da nam se dobitnik javi. Do sada se nije desilo da nas oni koji osvoje veće iznose ne kontaktiraju. Ali, bilo je slučajeva da se ne jave igrači koji su osvojili manje dobitke", rekao je Hamzić.

 

Kurir.rs/Avaz.ba
Foto: Avaz.ba

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...