POTRAGA ZA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM: Policija traga za poslanikom PDP posle nereda u Banjaluci!
Foto: RTRS

POSLE OKUPLJANJA GRUPE PRAVDA ZA DAVIDA

POTRAGA ZA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM: Policija traga za poslanikom PDP posle nereda u Banjaluci!

Bosna i Hercegovina -

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je potragu za Draškom Stanivukovićem zbog sinoćnjih nereda posle protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci u organizaciji grupe "Pravda za Davida".

Ranije danas je saopšteno da je Policijska uprava Banjaluka pokrenula potragu za pet osoba. "Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pokrenuli su danas, u skladu sa uputstvom o vršenju potražne delatnosti, raspis o traganju za licima čiji su inicijali D.D, S.M, A.G, S.B, i Nj.T. svi iz Banjaluke zbog sumnje o počinjenim krivičnim delima i prekršajima", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o Davoru Dragičeviću (50), Steli Milanović (54), Aleksandru Gluviću (21), Stefanu Blagiću (27) i Njegošu Tomiću (36). U saopštenju je navedeno da će policijski službenici preduzeti sve mere i radnje s ciljem pronalaska navedenih lica i dokumentovanja počinjenih krivičnih dela i prekršaja.

Posle protestnog okupljanja koje je sinoć održano na Trgu Krajine u Banjaluci demonstranti su napravili niz incidenata. Oni su otišli i do lokacije na kojoj je trebalo da bude održan novogodišnji koncert Harisa Džinovića, popeli se na binu i oštetili opremu zbog čega je njegov nastup nasilno prekinut. Policija je posle toga uhapsila nekoliko lica, dok su neki od izgrednika pobegli.

Kurir.rs/ RTRS

Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track