SILEDŽIJA TUKAO PESNICOM DEVOJKU ISPRED KLUBA I VUKAO JE ZA KOSU: Onda se pojavio najpoznatiji BOSANSKI MMA borac i očitao mu lekciju! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

sredio nasilnika nad ženama

SILEDŽIJA TUKAO PESNICOM DEVOJKU ISPRED KLUBA I VUKAO JE ZA KOSU: Onda se pojavio najpoznatiji BOSANSKI MMA borac i očitao mu lekciju! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Ispred jednog poznatog sarajevskog kluba nadzorne kamere zabeležile su incident kada je muškarac tukao devojku sve dok se nije pojavio vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Naime u nedelju, u ranim jutarnjim satima vidi se kako spomenuti klub napušta devojka i užurbano se kreće prema glavnom putu. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

foto: Youtube/Printscreen

Da bi sprečio evidentno nasilje iz kluba je brzo izašao Denis Stojnić. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od devojke i sa nekoliko udaraca ga savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje pa su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je poručio da nije mogao nemo da posmatra nasilje nad devojkom, a naročito ne u svom objektu.

"Kada sam video na kamerama da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara ženu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo devojku zajedno sa svojim obezbeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost, u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekta je da da se svi u mojim lokalima osećaju sigurno, a posebno žene", kazao je Stojnić za Klix.ba.

Kurir.rs/Klix.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja