MILORAD DODIK NA BADNJI DAN: Srpska je sinonim za slobodu, a Srbija za život! (VIDEO)
Foto: Printscreen

svečano u beogradu

MILORAD DODIK NA BADNJI DAN: Srpska je sinonim za slobodu, a Srbija za život! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik, i predsednika Srbije Aleksandar Vučić održali su u Beogradu konferenciju za medije na Badnji dan.

Dodik je rekao da je zahvalan predsedniku Srbije na okupljanju Srba iz regiona i razgovorima ne samo u svečanom raspoloženju nego i problemima koje nas okružuju.

"Svi smo zagledani u Srbiju i njeno nastojanje da nam pomogne", napomenuo je Dodik.

foto: Beta/Emil Vaš

Dodao je da Srbi teže očuvanju mira i da ne žele konflikte i nerazumevanje.

"Republika Srpska je sinonim za slobodu, a Srbija je sinonim za život", poručio je Dodik.

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik u Beogradu sa predsednikom Srbije obeležavaju Badnji dan kojim se najavljuje najradosniji hrišćanski praznik Božić. Vučić je jutros, u prisustvu predstavnika Srba iz regiona, uneo badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike u Beogradu.

Unošenju badnjaka prisustvovala je i premijerka Srbije Ana Brnabić, predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji i poslanik u Sobranju Ivan Stoilković, predsednici Nove srpske demokratije Andrija Mandić i Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević, kao i poslanik "Ujedinjene Crne Gore" u crnogorskom parlamentu Goran Danilović.

Kurir.rs/RTRS Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track