ONI RAZBIJAJU MRŽNJU! U KUĆI IMAJU I BIBLIJU I KURAN: Majda i Jovan su par ljubavi, par poštovanja i par za divljenje!
Foto: printscreen Hajat.ba

bračni par koji je pobedio sve podele

ONI RAZBIJAJU MRŽNJU! U KUĆI IMAJU I BIBLIJU I KURAN: Majda i Jovan su par ljubavi, par poštovanja i par za divljenje!

Bosna i Hercegovina -

Sarajevo je nekada slovilo za grad sa najviše “mešanih” brakova. Međutim, devedesetih su stvari pošle po zlu, te je Sarajevo za razliku od nekadašnjeg socijalističkog grada danas postao podeljen grad po etnično-verskoj liniji.

Međutim i danas Sarajevo ima nekadašnji multikulti status, ali nažalost u mnogo manjoj meri. Jedan od tipičnih predstavnika multikulti para su Majda i Jovan. Ona je iz Bugojna, a Jovan iz (Istočnog) Sarajeva. Oni nisu pripadnici većine koja je zanesena mržnjom i fašizmom, oni su danas sasvim običan par, par ljubavi, par poštovanja i par divljenja. Interesantna je činjenica da su njih dvoje bez većih problema prihvaćeni kao takvi. Nije bilo pobune ni sa njene ni sa njegove strane.

foto: printscreen Hajat.ba

Danas svoju ljubav neguju u Sarajevu (Istočnom), žive skladno i bez problema i bez onih koji su ih osudili, jer kako je Majda navela “oni koji su nas gledali popreko, više nisu u našem životu jer sa takvima ne želimo da imamo kontakt”. Zajedno neguju islam i pravoslavlje. U kući imaju i Kuran I Bibliju, slave sve praznike kojima pripadaju oboje, sve zajedno i bez ikakvih podjela.

Kurir.rs/Hajat ba

Foto printscreen Hajat.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track