NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA BRAČNOG PARA: Dvojica maloletnika lopatama i šrafcigerom izmasakrirali nemoćne starce zbog 10 evra! (VIDEO)
Foto: Printskreen Youtube

užas

NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA BRAČNOG PARA: Dvojica maloletnika lopatama i šrafcigerom izmasakrirali nemoćne starce zbog 10 evra! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Procureli su novi jezivi detalji o ubistvu i pljački bračnog para kod Velike Kladuše.

Dvojica maloletnika E. Đ. (15,5), koji je rođak ubijenih, i T. S. (16) iz Šumatca, na zverski način su ubili dvoje nemoćnih staraca, a deo ukradenih stvari sakrili su u jednu nedovršenu kuću. Ubice su ubili starce zbog 10 evra, malo nakita, laptop i TV i nekoliko sati se vozikali u njihovom automobilu. Ta kuća u vlasništvu je policajca iz Velike Kladuše koji je otkrio sakrivene stvari i o tome obavestio kolege. Upravo to je bilo odlučujući detalj u rešavanju ovog slučaja.

Najpre se verovalo da su Fatima i Salko Đogić ubijeni u subotu, međutim istraga je utvrdila da su oni ubijeni u noći sa četvrtka na petak. Prve sumnje javile su se nakon što je sestra ubijene nazvala policiju i rekla im da joj se sestra nije javila dva dana.

Meštani govore da je bračni par ubijen drškom od lopate, i da su izbodeni šrafcigerom. Prema nekim informacijama muškarac je pronađen potpuno go, a telo žene pronađeno je u hodniku ispod stepenica.

Jedan od dvojice ubica uhapšen je u patikama na kojima su ostali tragovi krvi žrtava, a noć posle ubistva prespavali su zajedno u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini porodične kuće ubijenog bračnog para. Podatak da je jedan od dvojice ubica proteran iz SAD zbog razbojništva potvrđen je za Klix.ba.

Kurir.rs/Klix.ba

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track