OBESILA PSA PRED ĆERKOM I ZAPALILA FEJSBUK: Medicinska sestra novim komentarom poslala JEZIVU PORUKU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

jezivo

OBESILA PSA PRED ĆERKOM I ZAPALILA FEJSBUK: Medicinska sestra novim komentarom poslala JEZIVU PORUKU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Slučaj Ane L, medicinske sestre iz Bosanske Dubice, koja je u nedelju, pred očima ćerke, ubila psa, šokirao je javnost i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Bez trunke kajanja žena se u početku uključila u raspravu čak napadajući svoje sugrađane. Što je još gore, ona je na Fejsbuku najavila da neće na tome stati.

"Samo da se oglasim povodom jučerašnjeg događaja. Kao majka stala sam u zaštitu svog deteta i radiću to i dalje", napisala je Ana L.

1 / 3 Foto: Printscreen Facebook

Usledila je i konstatacija koliko je Ana L. razmišljala o dobrobiti svog deteta, kad ga vodi da gleda te prizore. Drugi su ocenili da je užasan čin namerno izveden pred detetom, iako je to moglo da se uradi na “milion i jedan drugi način”. Nije se dugo čekalo ni na odgovor na opasku da su psi “krivi” za mnoge napade na ljude.

"Zanemarivanje rađa agresiju. Namerno povlačim paralelu između dece i pasa; naučno je dokazano da je pseći mentalni sklop na nivou trogodišnjeg do petogodišnjeg deteta", ocenila je jedna Beograđanka.

" Što je jača osuda društva, to će se više ubice životinja zamisliti pre nego sledeći put odrežu šape ili rep, stavljaju petarde u anus i tako dalje. Jer, verovali ili ne, oni to ne rade jer mrze životinje, oni to rade zbog aplauza ljudi, upravo ovakvih koji to odobravaju", smatra jedna Banjalučanka.

U svemu tome, skoro neprimetno je prošla prepiska Ane L. sa čovekom koji odobrava njen postupak i koji joj predlaže radikalniji pristup! Ana L. u međuvremenu je zaključala profil na Facebooku.

Kurir.rs/Srpskainfo

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track