SVE JE ODUŠEVILA PRIČA ZENIČANINA KOJI JE FRANCUZU SPASAO ŽIVOT U AVIONU: Sada se oporavljeni putnik javio i poslao mu dirljivu poruku!
Francuz i Anel Okić, Foto: Klix.ba/Anel Okić

operisao ga u boingu

SVE JE ODUŠEVILA PRIČA ZENIČANINA KOJI JE FRANCUZU SPASAO ŽIVOT U AVIONU: Sada se oporavljeni putnik javio i poslao mu dirljivu poruku!

Bosna i Hercegovina -

Priča Zeničanina Anela Okića koji je operisao Francuza u avionu tokom leta Panama-Pariz i tako mu spasao život, dobila je svoj nastavak kada ga je Francuz pronašao na Fejsbuku i zahvalio mu na svemu.

Kao što smo već pisali, hirurg Kantonalne bolnice Zenica Anel Okić leteo je na relaciji Panama-Pariz, a na visini od blizu 10.000 metara pozlilo je jednom Francuzu.

Zbog gadnog ujeda, veoma teško je disao i imao je otečeno koleno. Sve se dobro završilo mini-operativnim zahvatom i infuzijom, a priča je posle četiri dana dobila svoj epilog. Okiću se javio Francuz sa fotografijom i prigodnom zahvalnicom.

“Hvala ti ponovo za sve što si uradio, bez tebe, ne znam kako bi sve završilo. Ako voliš putovanja i avanture, možda ti se svidi jedna koju sam uradio s prijateljima. Ako budeš dolazio u Francusku, javi se, biće mi zadovoljstvo da te pozovem u restoran”, napisao je Francuz u poruci.

Uz poruku je poslao i fotografiju koju je uslikala njegova devojka nakon

srećnog epiloga, a Okić je kazao da će uskoro na kontrolu u Francusku.

"Njegovo hvala i potvrda lekara da smo uradili pravu stvar je najvažnije od svega. Pozvani smo u Francusku tako da uskoro idemo na kontrolni pregled", napisao je Okić koji je za svoj hrabri čin nagrađen i od "Er Fransa" s besplatnim putovanjem.

Kurir.rs/Klix.ba Foto: Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track