ODUZELI IM ZVERI VREDNE MILIONE EVRA: Braća Ćulum puštena posle privođenja, ali su policiji ostavili OVA LUKSUZNA KOLA (VIDEO)
Foto: Printscreen Avaz.ba

efikasno

ODUZELI IM ZVERI VREDNE MILIONE EVRA: Braća Ćulum puštena posle privođenja, ali su policiji ostavili OVA LUKSUZNA KOLA (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Dva "lamborginija" i jenan "ferari" vredni oko 1,3 miliona evra, oduzeti su od braće Sanjana Armina i Nermina Ćuluma, i predorskog kik-boksera Velida Saleševića.

To je potvrdio izvor blizak istrazi, nakon što je iz banjalučke policije rečeno da se utvrđuje poreklo ovih vozila i validnost dokumentacije.

"Oni su u petak primećeni u Banjaluci i pozvani na informativni razgovor. U društvu s njima bile su i dve devojke, od kojih jedna Slovenka, koja je predata Terenskom centru Kancelarije za strance BiH", pojasnio je izvor.

Privedena petorka je istu noć puštena iz prostorija PU Banjaluka.

foto: Facebook/Instagram

"A.Ć., N.Ć., S.V., M.R. i T.S. su privedeni s ciljem utvrđivanja njihove povezanosti s izvršenjem krivičnih dela na području koje je u nadležnosti PU Banjaluka. Oduzeta su im vozila radi utvrđivanja porekla i validnosti dokumentacije. Obavešten je nadležni organ radi preduzimanja mera na utvrđivanju carinskog prekršaja", rekla je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Braća Ćulum su, podsetimo, privođeni i pre nekoliko sedmica te ispitani u vezi s ubistvom Slaviše Krunića, poznatog banjalučkog biznismena. Potom su pušteni.

Kako je ranije objavljeno, braća Nermin i Armin Ćulum poznati su policijskim agencijama širom Evrope, a u nekoliko zemalja im je i zabranjen ulazak jer su pretnja po bezbednost.

Prema istim izvorima, oni su na čelu bajkerske organizacije "Junajted tribjuns", koju je nemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbednost.

Kurir.rs/Nezavisne Foto: Screnshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track