Najnovije vesti

SEĆATE LI SE ODBEGLE MLADE IZ BIH: Elda je uzela pare i pobegla sa svoje svadbe, sada je bivšem mužu rodila sina i sve raznežila porukom na Fejsbuku! (FOTO)
Foto: Avaz.ba, Printscreen Facebook

priča o kojoj je brujao region

SEĆATE LI SE ODBEGLE MLADE IZ BIH: Elda je uzela pare i pobegla sa svoje svadbe, sada je bivšem mužu rodila sina i sve raznežila porukom na Fejsbuku! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca dobila je svoj epilog.

Ona je na Facebooku objavila da je postala majka. Reč je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobegla sa svadbe sat pre ponoći.

Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: „Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan.“

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni 24 sata, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Slike sinčića objavila je početkom maja, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

foto: Printscreen Facebook

"Sine moj, ti se nećeš sećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mesec, tiho šaputala tebi i sebi: "Možemo mi ovo." Ti se nećeš sećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: "Zdravo, dušo."

Ti se nećeš sećati kako si, kao čarobnim štapićem, izlečio moj slomljeni duh. Kako si zacelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena pre nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio", napisala je Elda Mujčin.

foto: Printscreen Facebook

Za svog sina napisala je da je „najljepša beba“. "Nećeš se sećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra?

Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspehu mogu toliko radovati! Nećeš se sećati, ali ja hoću", navela je Mujčin na Facebooku.

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mesecima je brujao je celi region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer nisu mogli da se dogovore ko će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Umesto toga, bili su svedoci bega mlade i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala. Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin objavila je da je trudna. Elda je ranije objavljivala stihove pesma u kojima je svom bivšem mužu potvrdila da će uprkos brakorazvodnoj proceduri koju je Eldin pokrenuo dan posle venčanja, roditi dete koje je dokaz njihove ljubavi.

"Imam dokaz da si bio sa mnom, imam dokaz za ljubavni čin, imam dokaz, nosim ga u sebi, on se zove nerođeni sin", poručila je svima ovom pesmom Elda Mujčin.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...