Najnovije vesti

LJUBAVNA DRAMA IZA REŠETAKA: Muž i žena se napili na svadbi i potukli, u ćeliji se ohladili i otišli ZAGRLJENI!
Foto: Profimedia/Ilustracija

ljubavna drama

LJUBAVNA DRAMA IZA REŠETAKA: Muž i žena se napili na svadbi i potukli, u ćeliji se ohladili i otišli ZAGRLJENI!

Bosna i Hercegovina

Da ljubav na kraju pobeđuje, najbolje svedoči primer bračnog para iz Zenice koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba i neprospavane noći u ćeliji zeničke policije, odlučio preći preko svega, zaboraviti na ono što je bilo i krenuti u nove životne pobede.

Naime, bračni par prethodno je bio na svadbi, gde su se napili. Po dolasku kući, posvađali su se, a došlo je i do međusobne tuče. Zeničanin je ošamario svoju suprugu, koja je na nasilje odgovorila tako što ga je kuhinjskim nožem ubola u rame.

 

Čuvši buku iz stana pijanih supružnika, komšije su pozvale policiju. Ubrzo je stigla patrola te ih oboje uhapsila.

 

"Tačno je da je u petak došlo do nasilja u porodici, zbog čega su intervenisali i naši pripadnici. To je sve što vam u ovom momentu možemo reći", potvrdio je dežurni policajac u Operativnom centru MUP ZDK.

 

foto: Profimedia

Dug razgovor

 

Nakon što su im stavili lisice na ruke, oni su se nastavili da se svađaju, pa su pred zeničkim policajcima iznosili prljavi veš. Potom su ih razdvojili i odveli na saniranje povreda.

 

Njihov ponovni susret desio se iste noći u prostorijama za zadržavanje zeničke policije. Alkohol je popuštao, a ćelije supružnika delio je samo zid. Celu noć su razgovarali o svojim problemima.

 

Odlučili su, kako saznaje Avaz, da pređu jedno drugome preko svega, da zaborave na ono što je bilo i odustati od mogućnosti da krivično procesuiraju jedno drugo. Srećni i zagrljeni napustili su pritvorske prostorije MUP ZDK, gde je pao i poljubac pomirenja.

 

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...