Najnovije vesti

KO JE HLADNOKRVNI UBICA KOJI JE UPUCAO ŽENU U HOTELU U SARAJEVU, PA PRESUDIO SEBI: Husein (60) i ranije bio nasilan prema ženama, bivšu partnerku iz Amerike krvnički pretukao! (FOTO)
Foto: Avaz.ba/S. Saletović

i ranije pravio probleme

KO JE HLADNOKRVNI UBICA KOJI JE UPUCAO ŽENU U HOTELU U SARAJEVU, PA PRESUDIO SEBI: Husein (60) i ranije bio nasilan prema ženama, bivšu partnerku iz Amerike krvnički pretukao! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Husein Mutapčić (60), koji je juče u jutarnjim satima u lobiju hotela "Alem" u Sarajevu, iz pištolja usmrtio recepcionerku Dinku, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, nakon čega je sebi pucao u glavu, imao je istoriju nasilja nad ženama.

Naime, ovaj američki državljanin poreklom iz BiH, je tokom 2014. uhapšen jer je teško pretukao bivšu partnerku u njenoj kući u Maršaltaunu u saveznoj državi Ajovi.

Prema tamošnjem policijskom izveštaju, Mutapčić se ispred doma nesrećne žene pojavio pijan. Kada je pozvonio na vrata, žrtva mu je rekla da ide, a on je počeo da viče i psuje.

foto: Avaz.ba/S. Saletović

Razjareni Mutapčić ju je nakon toga udario šakom u lice i nastavio je da je zlostavlja dok se u incident nije umešao žrtvin sin, koji se sa njim potukao. Dvojica muškaraca udarala su jedan drugo u kuhinji, a nesrećna žena pozvala je policiju.

Po dolasku na lice mesta policajci su utvrdili da žena ima povredu usne i donje vilice, pa je odvedena kod lekara. Mutapčić je optužen za ozbiljno krivično delo nasilja u porodici.

foto: Youtube/Printscreen

Podsećamo da su tela ljubavnika pronađena pored šanka u hotelu. Žena je imala povredu od vatrenog oružja na grudima, dok je Mutapčić sam sebi naneo smrtonosnu povredu glave pucnjem iz pištolja.

On nije imao prijavljen boravak u BiH, a podatke o njemu sarajevska policija pribavlja preko Američke ambasade u Sarajevu.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba/S. Saletović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...