Najnovije vesti

ČEDOMORKI IZ BUŽIMA MAJKA POMOGLA U ZLOČINU: Porodila se na tavanu, bebu ugušili u ćebetu! U Domu zdravlja odmah utvrdili uzrok smrti!
Foto: Profimedia

brutalno

ČEDOMORKI IZ BUŽIMA MAJKA POMOGLA U ZLOČINU: Porodila se na tavanu, bebu ugušili u ćebetu! U Domu zdravlja odmah utvrdili uzrok smrti!

Bosna i Hercegovina

Dežurni lekar Doma zdravlja Bužim pozvao je juče policiju kada je utvrdio da je mrtvorođenče koje je donela majka ubijeno!

Naime, dete su lekaru doneli E. L. (19) i njena majka E. H. (41) iz naselja Elkasova rijeka i tvrdil da je mrtvo rođeno. Lekar je brzo utvrdio da je dete umrlo nasilnom smrću pa je obavijestio policiju, piše Avaz.

 

Odmah je u ambulantu stigao i tužilac koji je naredio obdukciju tela bebe, da bi se rešile sve nedoumice.

 

Kada je stigao rezultat crne slutnje su se obistinile – beba je ubijena. Dve žene pritisnute dokazima slomile su se i priznale šta su učinile.

Devojka je naime, krila trudnoću od svoje porodice. Nosila je široku odjeću i niko od ukućana nije posumnjao da je u drugom stanju.

 

Kada je dobila trudove otišla je na tavan gde se navodno uz pomoć majke porodila, a potom je dete majka umotala u ćebe i ugušila ga, a u čemu joj je E. L. pomogla.

 

Nakon hapšenja E. L. i E. H. su predate u nadležnost dežurnog tužioca koji je predložio da im se odredi jednomesečni pritvor.

 

Istražitelji će saslušati i oca ubijene bebe, a čije ime je devojka navodno otkrila.

Pretresena je i porodična kuća E. L. i E. H. Istražitelji su navodno pronašli tragove krvi kao i ćebe u kojoj je beba ugušena.

 

Kurir.rs/Depo.ba
Foto: Screenshot

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...