OGLASILA SE PRIJATELJICA SARAJKE KOJA JE RANILA MUŽA: Denis proganja Ajlu od kada je izašla iz pritvora! Novu pucnjavu je iscenirao! (FOTO)
Foto: printscreen Facebook

živi u strahu

OGLASILA SE PRIJATELJICA SARAJKE KOJA JE RANILA MUŽA: Denis proganja Ajlu od kada je izašla iz pritvora! Novu pucnjavu je iscenirao! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Ajla Sadiković, koja je nedavno izašla iz pritvora, živi u strahu, kazala je njena prijateljica u dopisu za Avaz.ba.

Ona tvrdi da joj je Denis Sadiković, bivši muž, prvo slao mejlove taj isti dan kada je izašla iz pritvora da mu se javi da razgovaraju, jer je promenila broj na mobilnog telefona i ne želi da stupi u kontakt s njim.

"Proganja je, ostavlja ceduljice na autu, vozi se po njenoj ulici, a sad je otišao i korak dalje. Iako on živi sa devojkom koja je navodno i trudna, njoj ne dozvoljava da nastavi sa svojim životom. Preti zajedno sa svojim drugovima kriminalcima momku koji je bio s njom u periodu pre incidenta, a potom se povukao zbog psihološkog pritiska i pretnji.

Čak veruje da je pucnjava na njega bila iscenirana da bi se optužio taj momak i da bi kasnije mogao da bude likvidiran sa pokrićem, iako isti nije iz kriminalnog miljea", kazala je Ajlina prijateljica.

Dodala je da Denis Vrši pritisak na Ajlu da kaže sa kim je u vezi.

foto: Facebook/Avaz.ba

"Dobila je direktne pretnje smrću za sebe i svakog momka koji bi se usudio da se upusti u bilo kakvu relaciju sa njom. Ajla ne izlazi iz policijskih stanica, ne sme da ode kući, ne sme da ide na posao. Prete joj da će završiti u garaži, sa polomljenim svim kostima, osim lica. Sigurna je da je pitanje dana kad će je neko ubiti. Taj čovek je psihopata, združio se sa opasnim ljudima i bojim se da niko ne može reagovati dok ne bude kasno", rekla je prijateljica koja je zabrinuta za njenu bezbednost.

"Ajla ne jede, ne spava, boji se za bezbednost svih ljudi koji je okružuju i strahujem da će dići ruku na sebe da poštedi ostale. Ona se pomirila sa smrću", rekla je njena prijateljica.

Sve pretnje koje dobija, kako kaže, od Denisa i njegovih prijatelja prijavila je MUP-u Kantona Sarajevo.

"Ne sme da se kreće po ulici, da hoda gradom, jer Denis mrzi svakog muškarca koji joj priđe", ispričala je Ajlina prijateljica za Avaz.

Podsetimo, u subotu u 4:40 sati pucano je na Denisa Sadikovića, muža Ajle Sadiković, koja ga je prošlog meseca ranila u pucnjavi na Ciglanama. Na njega je pucano na Alipašinom Polju.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Pritnscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja