Najnovije vesti

ISPOVEST ŽRTVE NASTAVNIKA PEDOFILA IZ ZENICE: Na ekskurziji se pokazao kakav je, a nije se libio ni da mi maltretira majku! (FOTO)
Foto: Avaz.ba

BRUTALNO

ISPOVEST ŽRTVE NASTAVNIKA PEDOFILA IZ ZENICE: Na ekskurziji se pokazao kakav je, a nije se libio ni da mi maltretira majku! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Nakon što je nastavnik pedofil iz Zenice Mensud Hodžić suspendovan, javila se bivša učenica Osnovne škole “Musa Ćazim Ćatić“ kojoj je upravo Hodžić bio nastavnik.

Bivša učenica koja je rodom iz Zenice M. T. svoje detinjstvo je provela u zeničkom naselju Blatuša, ali je po završetku osnovne škole otišla da živi u inostranstvo.

"Kada smo u 6. razredu dobili predmete tehničko i biologiju, nastavnik Hodžić nam je došao da predaje. Kada su nam dolazili roditelji na informacije Hodžić se uvek pojavljivao. Moja mama je polagala u jednoj autoškoli gdje je on bio u komisiji za polaganje. Nikad nije hreo da je pusti razloga jer ona nije želela da plati",  počinje svoju ispovest bivša Hodžićeva učenica.

foto: Avaz.ba

Hodžić je bivšu učenicu izvukao iz razreda sa nastave na pola časa i pitao je za broj njene mame. "Nastavnik Hodžić me pitao da li je moja mama slobodna i tražio od mene da mu dam njen broj. Ja sam se tada preplašila, bila sam tek 6. razred, šta sam ja znala... Samo sam mu rekla da ne znam broj napamet i ušla u razred", kazala je M. T..

Od tog momenta po njenim rečima nikada nije mogla dobiti veću ocenu od 2 ili 3, iako je sve znala napamet što god da je Hodžić pitao. "takav slučaj se nije desio samo meni, desio se još nekoliko mojim drugaricama iz razreda".

Posebno čudno ponašanje nastavnik Hodžić je imao kada su učenici išli na izlet. "Kada bi išli na izlet taj isti nastavnik je kretao sa nama. Svi bi nastavnici sedeli naprijed, ali Hodžić je uvek sedeo nazad sa nama devojčicama i ispitivao nas. Pitao nas je šta mi radimo u slobodno vrijeme, brojna nezgodna pitanja što nikako ne očekuješ da će ti ih postaviti tvoj nastavnik", dodala je M. T. na kraju.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Screesnhot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...