Najnovije vesti

DETALJI HORORA U SARAJEVU: Tinejdžerka posle porođaja ubila bebu, a majka joj pomogla da je stave u sanduk gde je stajala danima! Kad je policija došla, zatekla stravičan prizor
Foto: Profimedia

krila trudnoću

DETALJI HORORA U SARAJEVU: Tinejdžerka posle porođaja ubila bebu, a majka joj pomogla da je stave u sanduk gde je stajala danima! Kad je policija došla, zatekla stravičan prizor

Bosna i Hercegovina

Majka Azra Č. (47) i njena ćerka tinejdžerka koje su uhapšene pre nekoliko dana u sarajevskom naselju Alipašino Polje zbog stravičnog slučaja čedomorstva, telo ubijene bebe sakrile su u sanduku u jednoj od prostorija u stanu u kojem su živele.

Majka je odmah pokušala da prikrije ovaj zločin i, umesto da sve prijavi policiji, ćerki je pomogla da bebu, koja je posle porođaja u stanu ubijena, krvavu zamota u kesu i stavi u sanduk. Telo je danima bilo u sanduku pre nego što su otkrivene, a policija stigla u stan i zatekla stravičnu scenu.

Majka se nalazi u jednomesečnom pritvoru, dok je ćerka, s obzirom na to da je maloletna, smeštena u jednu vaspitnu ustanovu. Sada se istražuje ko je sve od članova porodice znao za ovaj slučaj.

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj je otkriven nekoliko dana nakon čedomorstva, jer je maloletnica primljena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu zbog obimnog krvarenja i jakih bolova.

Lekari su po prijemu odmah primetili da se radi o krvarenju nakon porođaja i o svemu alarmirali policiju, koja je odmah izašla na lice mesta. Iako je djevojka tvrdila drugačije, kako je dobila povredu, niko nije poverovao u njenu priču.

Sumnja se da je trudnoću krila jer ni, navodno, ni komšije nisu ništa primetile, niti su znale da je devojka trudna.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Profimedia/Ilustracija

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...