Najnovije vesti

DIVAN GEST: Prijatelji preminulog policajca Branislava sakupili novac i otplatili njegov STAMBENI KREDIT (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

svaka čast

DIVAN GEST: Prijatelji preminulog policajca Branislava sakupili novac i otplatili njegov STAMBENI KREDIT (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Prijatelji i kolege Branislava Ernauta, pripadnika posebne jedinice policije KPZ Banjaluka, koji je iznenada preminuo u 35. godini života, vlastitim novcem otplatili su njegov stambeni kredit.

Inicijativu o otplati stambenog kredita pokrenuo je Goran Selak, direktor KPZ Banjaluka.

"Organizovao je večeru na koju su pozvani humani ljudi, a cilj je bio da se prikupi 68.200 maraka, koliko je iznosila glavnica stambenog kredita, a koji je Ernaut trebalo da otplaćuje narednih 17 godina. Prikupljeno je i nekoliko hiljada maraka više, a taj novac je uplaćen na račun porodice našeg pokojnog prijatelja. Nadamo se da smo na ovaj način barem malo olakšali porodici Ernaut. Branislav je to zaslužio, jer je bio čovek kakav se retko može upoznati", ispričao je prijatelj pokojnika.

Goran Selak kratko je potvrdio da je u čast pokojnog prijatelja organizovana večera, ali nije želio detaljnije govoriti o tome.

Inače, Branislav Ernaut se srušio tokom rekreacije u parku Mladen Stojanović u Banjaluci 15. oktobra naveče i hitno je prebačen u UKC Republike Srpske, gde mu je ustanovljeno pucanje aneurizme na krvnom sudu u mozgu.

Na insistiranje prijatelja, prebačen je u Beograd, gde su lekari takođe dali sve od sebe, ali nije mu se moglo pomoći.

On je 1. novembra trebalo da napuni 36 godina.

Omiljen kod radnih kolega, prijatelja i svih koji su ga poznavali, Ernaut je bio sportista i kako kažu kolege, ljudska veličina koja će svima ostati u sećanju.

Kurir.rs/Srpska info (Nikola Morača) Foto: Youtube/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...