MEŠTANI SE ZATVORILI U DOMOVE POSLE UBISTVA ĆULUMA! Slaviša nedavno izašao iz zatvora pa brutalno likvidiran ispred kuće
Ilustracija, Foto: RTRS, ATVBL

pronađen auto žrtve

MEŠTANI SE ZATVORILI U DOMOVE POSLE UBISTVA ĆULUMA! Slaviša nedavno izašao iz zatvora pa brutalno likvidiran ispred kuće

Bosna i Hercegovina -

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske priveli su više lica zbog današnjeg teškog ubistva Slaviše Ćuluma u banjalučkom naselju Dragočaj i nad njima je toku kriminalistička obrada, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

"Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva, vrše uviđaj u Dragočaju, gde je nepoznati izvršilac ili više njih iz vatrenog oružja počinilo krivično delo teško ubistvo Slaviše Ćuluma", rekla je načelnik Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirne Miljanović.

1 / 5 Foto: ATA Images

MUP Srpske navodi se da je danas u 13.12 časova operativnom dežurstvu Policijske uprave Banjaluka prijavljeno da se na putu, u blizini porodične kuće ubijenog nalazi njegovo izrešetano vozilo.

MEŠTANI U STRAHU

U strahu smo, čim smo čuli šta se desilo odmah smo se zaključali u kuću i nigde ne izalazimo, rekao je jedan od meštana Dragočaja kod Banjaluke, gde je danas likvidiran Slaviša Ćuluma.

Naš sagovornik, koji nije želeo da mu spominjemo ime, kaže da je Slavišu video pre desetak dana i da mu je ispričao da je skoro izašao iz zatvora.

– Kada sam čuo da je tako brutalno ubijen pred svojom kućom ostao sam u šoku, noge su mi se doslovno odsekle. Odmah smo žena, deca i ja ušli u kuću i ne planiram izlaziti dok se sve to ne završi – kaže naš sogovornik.

On dodaje da on nije jedini, jer na ulici, od kada se saznalo za ubistvo, doslovno nema nikoga.

– Strah nas je, jer su ubice još na slobodi i ko zna gde se kriju. Strašno je da nekog ubiju u po bela dana i to pred njegovom kućom i njegovom majkom – dodaje naš sagovornik.

Kurir.rs/ATV/Srpskainfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track