SARAJEVSKU BALERINU NAPALI MIGRANTI USRED BELA DANA: Toliko su me tukli da sam povraćala, spasao me taksista
Foto: Facebook/Iman Fagin/Avaz.ba

uspeli da uzmu novčanik

SARAJEVSKU BALERINU NAPALI MIGRANTI USRED BELA DANA: Toliko su me tukli da sam povraćala, spasao me taksista

Bosna i Hercegovina -

Sarajka Iman Fagin (24) dugo će pamtiti 8. juni, kada su je u blizini tržnog centra u naselju Dolac-Malta napala trojica migranata.

Prema njenim rečima, napad se odigrao usred dana. Napadači su joj podmuklo prišli iza leđa i odmah počeli da je udaraju.

"Prvo sam pomislila da mi je ruksak zapeo za granu, ali kada sam se okrenula shvatila sam da se radi o napadu. Udarali su me i rukama i nogama, i sve je kratko trajalo, ali meni se učinilo kao večnost. Toliko su me tukli da sam povraćala", ispričala je.

foto: Facebook/Iman Fagin/Avaz.ba

Daleko teže posledice sprečio je jedan taksista, koji je zaustavio vozilo i istrčao. Migranti su se razbežali, ali su uspeli da uzmu novčanik s dokumentima.

"U tom metežu, ne mogu se setiti koji je bio taksi, da se čoveku zahvalim. Pozvala sam policiju, potom je stigla i Hitna pomoć, nakon čega sam otišla u Opštu bolnicu. Slikali su mi rebra, koja me i danas, dve sedmice nakon napada, bole. Završila sam s terapijom injekcija. Treba da idem i na slikanje abdomena, kako bi utvrdili da li imam neke unutrašnje povrede", rekla je.

Ova Sarajka, inače, balerina, odlučila je da izađe u javnost sa pričom, kako bi građani shvatili šta se dešava na ulicama bh. prestonice.

"Slučaj sam prijavila u Policijskoj stanici Novo Sarajevo. Policajci su nemoćni. Sve i da pronađu napadače, mogu ih zadržati do 24 sata, jer su strani državljani, a papiri koje imaju često su falsifikati – kaže Faginova i na kraju dodaje: "Možda bih sve razumela da sam bila drska, da sam ih provocirala. Ali, ovako, iza leđa prići i tući devojku, nije u redu".

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Facebook/Iman Fagin/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track