SOFIJA JE OSTALA SIROČE, A TO  NE ZNA: Zoran Livnjak kome su žena i druga ćerka poginuli kod Teslića preminuo u bolnici
Foto: Profimedia

Tuga

SOFIJA JE OSTALA SIROČE, A TO NE ZNA: Zoran Livnjak kome su žena i druga ćerka poginuli kod Teslića preminuo u bolnici

Bosna i Hercegovina -

Lekari su uspeli da stabilizuju stanje Zoranove ćerke Sofije, ali kažu da su sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem preuranjene

Zoran Livnjak (45), koji je povređen pre 11 dana u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, preminuo je danas na Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, dok je njegova četvorogodišnja ćerka Sofija odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

"Uprkos naporima lekara Klinike, pacijent Z.L. (45) preminuo je jutros od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći", saopšteno je iz UKC-a.

Njegova četvorogodišnja ćerka Sofija odvojena je od aparata za mehaničku ventilaciju. U saopštenju se dodaje da je četvorogodišnja pacijentkinja S.L, koja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje - Odjeljenje intenzivne njege, odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Ona je u saobraćajnoj nesreći dobila teške povrede glave.

Sofija i Zoran Livnjak povređeni su u nesreći koja se dogodila 15. avgusta kod Teslića. Tom prilikom su smrtno stradale majka Svjetlana (37) i kćerka Dragana (19) Livnjak.

Kurir.rs/Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track