DODIK: Pobedili smo u 41 opštini! Banjaluka se izgleda odrekla Radojičića (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/ATV

zadovoljan rezultatima

DODIK: Pobedili smo u 41 opštini! Banjaluka se izgleda odrekla Radojičića (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je da Banjaluka ne treba da bude u senci ostalih pobeda u Republici Srpskoj.

"Ranije smo do sada imali 40 opština gradonačelnika i načelnika. Sada imamo 41. To govori da smo sada dobili gradove koje nismo imali. Prijedor, Doboj, Istočno Sarajevo", rekao je Dodik.

"Krupa na Uni, Novi Grad, Prijedor, Kozarska Dubica, Oštra Luka, Kostajnica, Gradiška, Laktaši, Petrovac, Drinić, Ribnik, Jezero, Šipovo, Kupres, Vukosavlje, Petrovo, Doboj, Vlasenica, Srebrenica, Milići, Istočno Novo Sarajevo, grad Istočno Sarajevo, Višegrad, Kalinovik, Foča, Srbac, Prnjavor, Čelinac, Istočni Drvar, Mrkonjić Grad, Kenežvo, Donji Žabar, Osmaci, Trnovo, Pale, Rogatica, Kalinovik, Gacko, Novo Goražde, Rudo, Trebinje, mesta su gde je SNSD ostvario pobedu. U FBiH se radi o Drvaru, Bosanskom Grahovu i Glamoču", naveo je Dodik.

"Naša politika neće biti sukob sa gradom Banjaluka, naša politika će biti razvoj grada. Koliko poštujemo volju protivničke stranke, toliko poštujemo ljude koji su glasali za nas. Žao mi je što u Bijeljini nismo prošli, Mićo Mićić je zaslužio da dobije podršku. Sve drugo govori u prilog SNSD-a. Od svega je najvažnije da je Republika Srpska sposobna da provede izbore", rekao je Dodik i dodao da je SNSD prema statističkim podacima ostvario bolji rezultat.

"Gde je bila naša greška u Banjaluci, videćemo. Izgubili smo neke pozicije koje su me zabolele, ali dobili smo neke koje nas raduju. SNSD je pokazao svoju rukovodeću ulogu u Republici Srpskoj", dodao je.

"Ne odričemo se Igora Radojičića, ali očigledno ga se odrekla Banjaluka, što je na štetu Banjaluke. To je moje lično mišljenje. Mislim da Banjaluka nije igrala fer prema čoveku koji je mnogo dao Banjaluci", zaključio je.

Kurir.rs/Atvbl.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track