Najnovije vesti

ZA NJEGA NEMA ZIME: Tuzlak zaplivao slanim jezerom! Skinuo se u kupaće gaće, pa zaronio, nije mario ni za nisku temperaturu VIDEO
Foto: Printscreen Youtube/ Klix.ba

snimak obišao region

ZA NJEGA NEMA ZIME: Tuzlak zaplivao slanim jezerom! Skinuo se u kupaće gaće, pa zaronio, nije mario ni za nisku temperaturu VIDEO

Bosna i Hercegovina

Novembarske dane građani Tuzle koriste za šetnju kompleksom panonskih jezera, a jedan uistinu hrabar muškarac odlučio je juče da zapliva slanim jezerom u ovom gradu.

U trenucima kada medijske prostore pune informacije o lokalnim izborima širom Bosne i Hercegovine, ova neobična vest stiže iz Tuzle.

Naime, u kompleksu panonskih jezera koji se trenutno koristi kao šetalište, jedan hrabri muškarac odlučio je da zapliva u slanoj vodi.

Ne marivši za tim da je spoljna temperatura vazduha 10 stepeni Celzijusa, muškarac je odlučio da skine odeću sa sebe i da u kupaćim gaćama zaroni u slanu vodu kojom je napunjeno drugo jezero u kompleksu Panonice.

Podršku su mu pružali sugrađani koji su se u to vreme zadesili u kompleksu, slojevito obučeni u ovom novembarskom danu, shodno vremenskim prilikama koje prevladavaju.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...