UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAPŠENJA UBICE MONAHA STEFANA: Dragana Ševa zatekli svog KRVAVOG u motelskoj sobi, nastala prava DRAMA!
Foto: Printscreen

novi detalji

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAPŠENJA UBICE MONAHA STEFANA: Dragana Ševa zatekli svog KRVAVOG u motelskoj sobi, nastala prava DRAMA!

Bosna i Hercegovina -

U javnost je procureo i uznemirujući snimak hapšenja Dragana Ševa u hotelskoj sobi u Banjaluci.

Dragan Ševo lišen je slobode kod motela "Nana" u Banjaluci. Ministar Dragan Lukač rekao je da su locirali osumnjičenog koji je uzeo sobu. Pokušali su ga ubediti da se preda ali je odbio

Pretio je da će se ubiti nožem. Na teren su izašli pripadnici SAJ i pronašli ga u motelu "Nana". Specijalci su brzo upali u sobu, a on je uspeo nožem da se poseče po nozi - rekao je Lukač.

Na snimku hapšenja vidi se akcija specijala, i osumnjičeni koji je sav u krvi od povreda koje je sebi naneo nožem. ATV je objavio ovaj snimak hapšenja

Podsetimo, monah manastira Glogovac, otac Stefan, ubijen je nožem u ponedeljak, a od tada je policija intenzivno tragala za Banjalučaninom.

Prema saznanjima, monah Stefan zadobio je dva uboda nožem. Jedan u grudni koš jedan blizu srca. Uspeo je da pozove drugog monaha koji nije bio u manastiru kobne večeri, i da mu kaže šta se desilo.

Njegov saučesnik za koga se pretpostavlja da ga je vozio nakon ubistva takođe je uhapšen.

Kurir.rs/ATV

Foto printscreen ATV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja