NAVIJAČKA GRUPA LEŠINARI SE OKUPILA ISPRED TUŽILAŠTVA: Dalibor Čamber predat tek kad su se navijači razišli (VIDEO)
Foto: ATV

ubistvo savanovića

NAVIJAČKA GRUPA LEŠINARI SE OKUPILA ISPRED TUŽILAŠTVA: Dalibor Čamber predat tek kad su se navijači razišli (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Pred Tužailaštvom u Banjaluci sinoć se okupiio veliki broj pripadnika grupe "Lešinari", navijača FK Borca uoči izručenja Dalibora Čambera.

Dalibor Čamber (46) iz Laktaša koji je osumnjičen da je, u društvu sa Milanom Đurđevićem (42), takođe iz Laktaša, ranio iz pištolja sugrađane Duška Savanovića i B.A. (22), nakon čega je Savanović preminuo, predat je sinoć Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Dovođenje osumnjičenih bilo je odgođeno iz bezbednosnih razloga. Naime, pred Tužilaštvom se u jednom trenutnku okupio veći broj navijača, koji su se prethodno oprostili od ubijenog Savanovića.

Nakon što su se navijači razišli, osumnjičeni su predati Tužilaštvu.

„Policijskoj stanici Laktaši oko 22.40 prijavljeno je da je u mestu Trn, Laktaši na parkiralištu benzinske pumpe lice D.Č., koji je bio u društvu M.Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio lica D.S. u predelu stomaka i A.B. u predjelu noge, obojica iz Laktaša. Povređena lica su prevezena u UKC RS, gde je D.S. u 00.30 časova preminuo, čime je izvršeno krivično delo ubistvo“, navedeno je iz MUP-a Republike Srpske.

Čamber je odranije poznat policiji. U martu ove godine uhapšen je zajedno sa bratom Dubravkom sa lažnim policijskim značkama i vozilom sa treptačima, prenosi ATV.

Tada je policija u pretresu pronašla i oružje.

Kurir.rs / ATV, Foto: ATV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track